Unicorn springkasteel

Unicorn springkasteel

It's so fluffy....

Unicorns: wie mij wijsmaakt dat dit voor kinderen is, heeft ongelijk! Ikzelf ben een mega fan van unicorns! Jazeker, ik krijg nog steeds unicorngetinte cadeaus van mijn vriendinnen! *oeps*.
 
Door deze liefde van eenhoorns is het dan ook niet abnormaal dat ik Tomas na jaren eindelijk heb kunnen overtuigen voor een fantastisch unicorn springkasteel.
 
Combineer ons unicorn springkasteel met ons assortiment aan verhuurartikelen en een beetje creativiteit! En organiseer zo een heel leuk feest waar elke unicorn-lover gelukkig wordt.
 
Geschikt voor jong en oud! Want je bent nooit te oud voor een unicorn feest!
Birgit in vendingmachine met eenhoorn
Eenhoornspringkasteel opgesteld in Lier

Leuke ideetjes voor het ideale unicorn-feest

 • Een unicornfeest start met een unicorn springkasteel. Wij hebben een unicornspringkasteel dat helemaal in thema past. 
  • Onze mulitfun Unicorn is een heel leuk springkussen met vooraan een eenhoorn en afgewerkt met regenboogkleuren.
 • Je meubilair ook helemaal in eenhoornthema? Heel makkelijk te regelen dankzij ons aanbod! Combineer onze turquoise statafels en roze statafels en je krijgt een heel leuk eenhoorneffect!
 • Bij eenhoorns horen de nodige regenboogkleuren. Ons suikerspinmachine en popcornmachine kunnen erbij helpen om jullie feest helemaal in thema te brengen. 
 • Zoeken jullie nog de juiste verlichting voor het feest? Doe eens lekker zot! Onze verlichting kan ervoor zorgen dat het feest HELEMAAL in thema is. 
  • Onze indoor ledspots kunnen in verschillende kleuren ingesteld worden. Wat dacht je van alle regenboogkleuren op verschillende lampen of laat één lamp van kleur veranderen. 
  • Wil je iets heel speciaal voorzien? Huur dan onze blacklight en zorg dat je gasten in kleur gekleed zijn met wat witte tints. Witte veters, t-shirt met strepen. witte sneakers, witte haarlintjes,... Maak een hele donkere kamer en zet de blacklight aan. Zo creeer je een hele leuke ruimte in thema. 
 • Zoek je nog meer leuke ideetjes om het eenhoornfeest helemaal af te maken? Bekijk wat wij al voor jullie hebben opgezocht. Wedden dat het een eenhoornfeest wordt om nooit meer te vergeten?

Waarom huren bij Eventa Rent?

Eventa Rent is een verhuurbedrijf gevestigd in Aartselaar. 
Met sterke prijzen en goede service huur je hier alles voor jullie feest. 
Onze troeven:
 1. De beste prijzen in de omgeving Antwerpen
 2. Levering in een uitgebreide lijst van gemeenten
 3. Mooi weer garantie: gratis annuleren bij regenweer
 4. Uitgebreid aanbod aan verschillende types springkastelen en attracties
 5. Snelle en duidelijke communicatie
 6. Nette en verzorgde producten
 7. Klantgericht en klantvriendelijk
 8. Vertrouwensrelatie met onze klanten: er wordt geen borg gevraagd bij springkastelen die geleverd worden. Wij vertrouwen op een goede samenwerking.

Waarom kunnen wij zo’n sterke prijzen bieden?

 1.  Wij voeren alles uit in eigen beheer.
 2. Wij werken samen met lokale traiteurs, feestzalen, kinderwinkels en ervaren heel veel tevreden klanten die opnieuw terugkeren waardoor onze kost aan marketing beperkt blijft.
 3. Wij vinden een correcte prijs en tevreden klanten belangrijker een duurzamere manier van werken dan grote winsten per product.
lichtblauw of turquoise statafel voor unicorn themafeest
Birgit met suikerspinmachine en roze suikerspin
Roze statafel voor eenhoornfeest