Ons Sprookje

Het verhaal van Eventa Rent begint met de passie om particulieren en bedrijven te laten genieten van hoogwaardig en proper feestmateriaal. Ons doel is om een totaalconcept aan te bieden, waarbij je alles kunt huren bij één leverancier, met een persoonlijke aanpak en eerlijke prijzen.

Bij Eventa Rent streven we naar tevredenheid en plezier, zowel bij onze medewerkers als bij onze klanten. We hechten grote waarde aan het nakomen van afspraken en beloftes op zowel artikel- als bestellingsniveau. Ons diverse en ruime assortiment aan feestmateriaal stelt ons in staat om aan de verschillende behoeften en aantallen te voldoen. Daarnaast streven we naar een goede relatie met onze partners en leveranciers.

We zijn er trots op dat we kansen kunnen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking, waarbij werkplezier, waardigheid en persoonlijke groei centraal staan.

Eventa Rent is gevestigd in Antwerpen en verhuurt een breed scala aan feestmateriaal, waaronder springkastelen, tenten, meubilair, licht en geluid, rode lopers en verwarmingstoestellen. Met ons magazijn van 1800m², eigen transport en een indrukwekkende collectie van meer dan 150 springkastelen en attracties, streven we altijd naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Elk gehuurd item wordt zorgvuldig geïnspecteerd, gereinigd en onderhouden in ons magazijn.

In 2014 werd Eventa Rent opgericht door Tomas in Bonheiden, met als doel om zowel kinderen als volwassenen extra plezier te bezorgen op diverse feesten. Wat begon met een klein standaard springkasteel, groeide al snel uit tot een uitgebreid assortiment van 13 springkastelen, reuzespelen en skydancers in 2015
 
 
Gedurende de jaren is ons aanbod steeds uitgebreid met feestmateriaal zoals verlichting, tafels en stoelen, tenten, partyfood en verwarming, om zo een totaalconcept te kunnen bieden. We streven voortdurend naar vernieuwing en originaliteit in ons gamma.

Om onze groei te ondersteunen, zijn we verhuisd naar Antwerpen, met ons magazijn gevestigd in Aartselaar. Dankzij deze centrale locatie aan de A12 zijn we gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit Antwerpen, Boom, Kontich, Wilrijk, Mechelen, Brussel en meer.

Bij Eventa Rent werken we nu met een enthousiast team van diverse medewerkers. Ons eigen transport wordt verzorgd door medewerkers die uitblinken in sociaal contact, klantvriendelijkheid en stiptheid.

We zijn er trots op dat we samenwerken met partners zoals Vokans, de stad Antwerpen, VDAB en anderen, om mensen met een arbeidsbeperking de kans te geven een plaats te verwerven op de reguliere arbeidsmarkt. Zij ondersteunen onze kwaliteitsverantwoordelijken bij het onderhouden en inspecteren van onze springkussens en ander feestmateriaal. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een duurzame samenleving.
 
Ook koesteren we onze gewaardeerde vaste klanten, waaronder Dupont, Carrefour, Coca Cola, Kazou, Thomas More, KDG en de Provincie Antwerpen. Dankzij hun vertrouwen en samenwerking kunnen we keer op keer betrouwbare en hoogwaardige diensten leveren. We zijn trots om deel uit te maken van hun succesvolle evenementen en streven ernaar om hun verwachtingen altijd te overtreffen.
Bij Eventa Rent geloven we in de kracht van feestelijke momenten. We streven ernaar om jouw evenementen en feesten onvergetelijk te maken, met een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig feestmateriaal en een persoonlijke aanpak die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Of je nu een particulier bent die een verjaardagsfeest organiseert of een bedrijf dat een grootschalig evenement plant, wij staan voor je klaar met professioneel advies, betrouwbare diensten en een team van enthousiaste medewerkers die jouw feest tot in de puntjes verzorgen.

Bij Eventa Rent gaan we verder dan alleen het verhuren van materiaal. We creëren magische momenten, bouwen aan langdurige relaties en streven naar absolute tevredenheid. Onze passie voor feesten en evenementen is voelbaar in alles wat we doen, en we kijken ernaar uit om ook jouw volgende evenement tot een groot succes te maken.
Dus, waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en laat ons samen jouw verhaal tot leven brengen. Eventa Rent, jouw partner in feesten en evenementen.