Rode Duivels

WK Voetbalfeest organiseren

Elke vier jaar is het weer uitkijken naar het WK voetbal! Er is niets leuker dan gezellig samen te zijn met je familie en vrienden en te supporteren voor onze Rode Duivels. Plan je een WK voetbalfeest en ben je nog op zoek naar materiaal in duivels thema? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
 
 
 
 
 
Meubilair huren
Onze zwarte, gele en rode statafels zijn ideaal om je WK voetbalfeest aan te kleden in stijl. We verhuren deze in sets van 3, 6 & 12.
 
Deze levende tafelvoetbal en hindernissenbaan in Duivels thema zorgen voor ongelooflijk veel plezier op je WK voetbalfeest!

Onze Rode duivels voetballen hartstikke goed en daar mogen we trots op zijn! Deze attracties zijn echte eye-catchers op jouw voetbalevent.
 
 
Skytubes & blikvangers
Verwelkom de voetbal feestgangers bij binnenkomst met skyflames in de kleuren van de Belgische vlag! Zo is het meteen duidelijk waar je gasten verwacht worden. Ook deze worden verhuurd in sets van 3, 6 & 12.
 
 
 
Verlichting
Nog op zoek naar dat tikkeltje meer om je voetbalfeest echt AF te maken? Onze rood-gele strobo lampen zijn de perfecte aanvulling en zorgen voor een gezellige sfeer op je WK event.