Inrichting & Deco

Alles over inrichting en deco 

Want versiering hangt niet enkel in de kerstboom

Afzetpalen met rode loper op verjaardagsfeest
Inrichting en decoratie! Iets waar je niet meteen aan denkt bij de organisatie van je feest of event maar toch zeer belangrijk! 
Dankzij de nodige inrichting en decoratie tover je je ruimte snel en eenvoudig om tot een mooie ruimte.
 
Heb je geen idee wat te huren ivm inrichting en decoratie? Wij geven je graag de nodige tips en tricks. 

Hoe helpen we je graag verder?

 

Een overzicht van wat wij aanbieden in onze webshop:

Inrichting & deco

Wij gebruiken onze kunstplanten om een groene tint te geven aan evenementen. Kunstplantjes op statafels, hangplanten hangen we in vouwtenten voor een leuke sfeer en onze palmbomen gebruiken wij om voor de palen van vouwtenten te plaatsen. Zo heb je ineens een hele andere setting gemaakt. 
Wij hebben een groot aanbod aan lopers in verschillende kleuren. Deze lopers worden niet verhuuurd maar verkocht. Nadat je je loper hebt aangekocht moet je deze dus niet terugbrengen en kan je deze dus bijhouden en hergebruiken.
Onze lopers zijn over het algemeen 1m breed, sommige 2m breed. De lengte van je loper kan je zelf kiezen. Indien je 1 loper wenst, vul je bij aantal het aantal meter in. Indien je meer lopers nodig hebt van een bepaalde lengte: geef dit even mee bij opmerkingen en wij zorgen voor de juiste offerte. 
Lopers kunnen vastgezet worden met dubbelzijdige tape. Deze kan je bij ons bestellen in de webshop. Je kan lopers op die manier niet vastplakken op een ondergrond van zand of gras. Indien dit het geval is raden we aan om je loper vast te zetten door er bv. afzetpalen op te zetten.
Jazeker, onze afzetpalen kunnen voor zowel korte als lange termijn gehuurd worden. Vraag je offerte aan via onze webshop en laat even weten hoe lang je de afzetpalen wenst te huren.
Wij verhuren onze houten kratten in een set van 5 stuks. Je moet dus 4 sets van 5 huren. Je krijgt dus 20 kratten mee ipv 18.
Wij hebben meer dan 20 schildersezels te huur. Vraag je offerte aan via de webshop en wij helpen je graag verder. 
Jazeker, al ons steigerhout deco past perfect bij ons steigerhouten meubilair. Dit is van hetzelfde hout gemaakt. Hierdoor kan je de steigerhouten stijl doortrekken op je feest of event.
Jazeker, je kan dankzij onze bevestigingspalen een lange scheidingswand maken. Zo kan je een bepaalde ruimte bedekken.
Nee, deze scheidingswanden zijn voorzien van een molton doek. Dit doek is bestemd voor binnen gebruik en mag niet nat of vochtig worden.
Houten kratten als decoratie op huwelijksfeest