de feestbeesten van eventa rent - verhuurservice
 
 
Zazou, de Zebra
Opvallend en uniek, Zazou staat symbool voor snelheid en elegantie. Met zijn gestreepte verschijning is Zazou de eyecatcher die jouw feestmateriaal stijlvol aflevert. Leer Zazou, de vrolijke zebra, kennen!
 
Zazou, de bruisende zebra van Eventa Rent, levert een vleugje energie en enthousiasme aan onze festiviteiten. Met haar opvallende strepen en dynamische uitstraling brengt ze leven in de brouwerij. Zazou is altijd paraat om elk evenement te voorzien van een onvergetelijke dosis feestelijke ambiance en opwinding.
 
zazou de zebra - bestelwagen van Eventa Rent
Olaf, de Olifant

Olaf, de koning van de levendige evenementen bij Eventa Rent, staat bekend om zijn rustige en bedachtzame karakter. Deze majestueuze olifant brengt stabiliteit en kracht naar onze festiviteiten.

Met zijn aanwezigheid voegt Olaf een vleugje grootsheid toe aan elk evenement. Hij is altijd klaar om de sfeer te verhogen en ervoor te zorgen dat elk feest een onvergetelijke ervaring wordt. Laat je betoveren door de charme en grandeur van Olaf terwijl hij elk evenement transformeert naar iets magisch!
 

huur feestmateriaal en laat het leveren aan je voordeur
Gini, de Giraf
Gini, de opgeruimde giraf van Eventa Rent, houdt alles in het oog en zorgt voor orde en efficiëntie. Met haar lange nek speurt ze naar de beste feestideeën en logistieke oplossingen, waardoor elk evenement vlekkeloos verloopt.
 
Ze staat bekend om haar vriendelijke en behulpzame karakter, altijd klaar om iedereen te ondersteunen. Gini brengt niet alleen vrolijkheid, maar ook een gevoel van vertrouwen en structuur naar elk feest. Laat je leiden door de zorgzaamheid en vastberadenheid van Gini om van je evenement een succes te maken!
 
gini de giraf is met zijn lange nek een vaste waarde binnen Eventa Rent