Food, drinks en Koeling huren voor jouw feest

Huur je benodigdheden voor food, drinks en koeling bij Eventa Rent

... Want de liefde van de gasten gaat door de maag!

Birgit schept popcorn uit popcornmachine uit op infodag bedrijf
Paellapan op tuinfeest voor 20 man
Eventa Rent zorgt ervoor dat je op jouw tuinfeest, barbecue of verjaardagsfeest kan doorgaan als een professionele kok (of popcornmaker :) ).
Onze klanten huren graag bij Eventa Rent vanwege de professionele en persoonlijke serivce, de goedkope prijzen en de kwaliteitsvolle materialen.

Lekker eten en gekoeld drinken zijn onontbeerlijk op een feest en bij ons vind je alle materialen om je gasten de lekkerste en meest originele hapjes voor te schotelen.
Bovendien kunnen food and drinks een extra funfactor aan jouw feest geven wanneer je een originele en mooie popcornmachine, suikerspinmachine, nachomachine, pizzaoven of mobiele bar bij Eventa Rent huurt. Natuurlijk professioneel en kwaliteitsvol ondersteunt door onze bakplaten, barbecues, koelkasten, diepvriezen, friteuses, tapinstallaties en wafelijzers voor al jouw food and drinks noden.

Een overzicht van wat wij aanbieden:

Volgende eyecatchers mogen niet ontbreken op jouw feest: 

Veelgestelde vragen

Food, drinks & koeling

Globaal genomen kunnen we stellen dat elektrische apparaten die warmte maken veel elektriciteit vragen. Kijk zeker goed naar de wattage, het verbruik, dewelke bij de specificaties van elk artikel zijn vermeld.

Om bovenstaande reden hebben we ook heel wat apparaten op gas om zo de elektriciteitsvoorziening te besparen van hoge last.

We vragen om de artikelen proper terug te brengen of klaar te zetten zoals afgeleverd. Zo niet, rekenen we een poetskost aan. Respect voor de materialen = key!

Al onze food, drinks & koeling artikelen kunnen zowel opgehaald worden in ons magazijn te Aartselaar of geleverd worden.
Bij het huren van onze popcornmachine en suikerspinmachine krijgen jullie standaard een handleiding mee. Deze kan je rustig bekijken samen met het toestel. 
Wil je toch op voorhand al wat meer informatie? Alle informatie over ons popcornmachine vind je hier. Alle informatie over ons suikerspinmachine vind je hier.
Extra porties kunnen ook besteld worden via onze webshop!
Bij het huren van onze paella-pan kan je inderdaad ook een gasfles bestellen. Zo kan je meteen van start vanaf dat je alles in huis hebt. 
Lees hier alles over onze paella-pan. 
Onze warme drankenhouder is om drank warm te houden. Ideaal voor gluwwijn of warm water voor thee.
Koffie kan je hier niet in maken maar kan je deze indien gewenst wel hierin warm houden. Wil je koffie maken en warm houden? Huur dan onze perculator.
Chocomelk houd je warm in onze chocomelkdispenser en NIET in deze warme drankenhouder. Chocomelk moet namelijk in beweging blijven, anders zakt de chocolade naar beneden. 
Al ons materiaal dat onder food, drinks & koeling staat kan afgehaald worden. Kijk wel even de afmetingen na zodat je zeker bent dat alles in je auto of camionette past.
Onze frigo display moet rechtstaand vervoerd worden en kan niet platgelegd worden in een auto. Willen jullie display frigo's met de auto vervoeren? Dan raden we onze frigo's van 80cm aan. 
Ons partyfood (suikerspinmachine, popcornmachine,...) valt onder feestmateriaal en wordt minstens een dag op voorhand voor je werkelijke huurdag geleverd en minstens een dag na je werkelijke huur opgehaald. Springkastelen, attracties en spelen worden de dag zelf geleverd en opgehaald. Indien jullie wensen dat alles samen geleverd wordt, vermeld dit via opmerkingen en vraag dan transport op afspraak aan. Als jullie alles afhalen kan je wel alles tegelijk de dag op voorhand ophalen. 
Jazeker, wij leveren de producten proper af en wensen deze ook proper terug te ontvangen. Indien dit niet het geval is, rekenen we schoonmaakkosten aan. 
Dat hangt van de vochtigheid in de lucht af. Bij hoge vochtigheid met regenweer reken je op 15 minuten, op een droge zomerdag tot enkele uren. De gespinde suiker trekt vocht aan en dan krijg je druppeltjes op je suikerspin dewelke dan oplost en de hele suikerspin "naar beneden trekt". Als je de suikerspin luchtdicht verpakt blijft dit een hele dag goed. Dat is de reden waarom je op de kermis en in attractieparken de suikerspinnen op een toog ziet met een doorzichtige zak rond.
Ja hoor. Alles hangt af van de kwaliteit van de doos. Hoe beter je deksel luchtdicht is, hoe langer je dit kan bewaren. Reken op 5 dagen voor een goedkoop licht doosje tot 10 maanden in een goede luchtdichte bewaardoos. Dit alles wel in een droge ruimte op kamertemperatuur (zeker niet in de koelkast leggen).
Meld je probleem meteen tijdens de huur via een telefoontje én een email, zo kunnen we samen opzoek gaan naar een oplossing.
Neen, we raden altijd aan om enkel de porties te bestellen die je effectief zal gebruiken. Ongeopende of ongebruikte porties worden niet teruggenomen - ook niet indien nog vacuüm verpakt.
Houd er rekening mee dat het tenminste 12-24 uur duurt voordat een koelkast/vriezer na installatie koud genoeg is om de temperatuur in te kunnen stellen.
Meisje schept nachos uit nachomachine tijdens feest
Tomas stopt zelfgemaakte pizza in pizzaoven

Waarom kiezen voor Eventa Rent voor de verhuur van food, drinks en koeling voor jouw feest?

 
Eventa Rent is een verhuurbedrijf gevestigd in Aartselaar. 
Met sterke prijzen en goede service huur je hier alles voor jullie feest. 
Onze troeven:
 1. De beste prijzen in de omgeving Antwerpen
 2. Levering in een uitgebreide lijst van gemeenten
 3. Mooi weer garantie: gratis annuleren bij regenweer
 4. Uitgebreid aanbod aan verschillende types springkastelen en attracties
 5. Snelle en duidelijke communicatie
 6. Nette en verzorgde producten
 7. Klantgericht en klantvriendelijk
 8. Vertrouwensrelatie met onze klanten: er wordt geen borg gevraagd bij springkastelen die geleverd worden. Wij vertrouwen op een goede samenwerking.

Waarom kunnen wij zo’n sterke prijzen bieden?

 1.  Wij voeren alles uit in eigen beheer.
 2. Wij werken samen met lokale traiteurs, feestzalen, kinderwinkels en ervaren heel veel tevreden klanten die opnieuw terugkeren waardoor onze kost aan marketing beperkt blijft.
 3. Wij vinden een correcte prijs en tevreden klanten belangrijker een duurzamere manier van werken dan grote winsten per product.