Wit springkasteel voor huwelijk huren

Wit trouwspringkasteel op huwelijksfeest

Wit springkasteel huren

Eventa rent is de expert in de verhuur van stijlvolle witte springkastelen

Ideaal voor jullie huwelijk, communie of ander type feest. 

Sommige noemen dit springkasteel een trouwspringkasteel, white wedding springkasteel of huwelijksspringkasteel. Wij noemen het een wit springkasteel want dit springkasteel past in ongelofelijk veel thema's (halloween, communie, prinses, feeën,...)
Dit springkasteel huren is super origineel voor een trouwfeest maar kan helemaal omgetoverd worden tot bv. ook een halloweenspringkasteel.
Ons trouwspringkasteel is net dat tikkeltje meer, doch stijlvoller dan een dolfijn of een leeuw tijdens je stijlvol tuinfeest. Dankzij zijn vorm en opbouw van het witte springkussen is er nog de extra meerwaarde dat deze geschikt is voor volwassenen en kinderen.
Wit huwelijksspringkasteel op trouw
Decoratie wit trouwspringkasteel op trouwfeest
Wit springkasteel met bellen van bellenblaasmachine

Attracties en springkastelen

Dat is heel moeilijk aan te geven. Soms kan een springkasteel tot de dag voordien nog beschikbaar zijn, soms is deze al maanden op voorhand gereserveerd. Hoe langer je wacht hoe minder keuze je hebt, maar je kan altijd geluk hebben.
Bij regenweer het springkasteel zeker laten opstaan. Op die manier voorkom je dat het springkasteel ook vanbinnen nat wordt (voor opplooien heel vervelend) en duurt het ook voor jullie langer om na een regenbui het springkasteel droog te krijgen. Het drogen van eens springkasteel doe je gewoon met een handdoek.
Indien het echt niet mogelijk is om het springkasteel te laten opstaan, raden we aan om het springkasteel uit te zetten en onmiddellijk het springkasteel dubbel te plooien. Zo kan er geen water in het springkasteel komen en glijdt het water allemaal langs het kussen. 
Gemiddeld rekenen wij 15 tot 20 minuten voor de opstelling van een springkasteel inclusief uitladen, uitrollen en verankeren.
Ja hoor. Deze is hiervoor gemaakt en kan dagen buiten blijven staan in weer en wind. Zorg er zeker voor dat je deze niet bedekt. Een blower heeft voldoende lucht nodig die hij aanzuigt om in het springkussen te blazen.
Ja hoor. Je hebt geen speciale elektriciteitsvoorziening nodig. Een stopcontact in een gewoon huis is hiervoor perfect.
Om zeker te zijn zeggen wij steeds dat je 3 blowers probleemloos op 1 circuit aansluiten, uiteraard op voorwaarde dat er op dat elektrisch circuit geen nadere apparaten zijn aangesloten.
Als je het springkasteel wil gebruiken moet de blower aanstaan. Een springkasteel is niet luchtdicht, dit om ervoor te zorgen dat je goed kan springen.
Als je het springkasteel tijdens verhuur niet gebruikt hoef je niet nodeloos elektriciteit te verspillen als de kinderen even niet gaan springen en het niet regent. Als het regent altijd laten opstaan.
Je mag bij niet gebruik de blower even uit stopcontact halen en opnieuw opzetten als je terug wenst te gebruiken. Het duurt nog geen minuut of een gewoon springkasteel is helemaal opgeblazen.
Dat zou kunnen. Dit wordt echter niet vaak gedaan. De meeste kleine tot middelgrote ongelukken worden vaak zelf geregeld. Je kan altijd je verzekeringsmakelaar contacteren voor concrete vragen hieromtrent.
Wij zijn BA verzekerd voor als we schade veroorzaken bij levering of afhaling. Ook zijn we verzekerd als er iets gebeurd door onze toestellen ondanks correct gebruik.
Al onze springkastelen en attracties zijn gekeurd zodat we steeds voldoen aan de Belgische wetgeving.
Dan moet je het springkasteel neerlaten. Ondanks goede verankering moet je als huurder bij harde wind, hagel of storm het springkasteel neerlaten om schade en ongelukken te voorkomen.
Een slaapwelzoen en eventjes dichtplooien is perfect. Zo kunnen er 's nachts geen katten of andere dieren aan en kan het springkasteel bij regen niet helemaal nat worden.
Let ook op met automatische grasmachines. Als een springkasteel meerdere dagen bij jou blijft en een automatische grasmaaier rondrijdt moet je opletten. We hebben al enkele schadegevallen gehad dat een grasmaaier  hele scheuren in het springkasteel snijdt.
Neen. In de 7 jaren dat wij verhuren is dat nog nooit een probleem geweest. Als het springkasteel meerdere dagen overnacht heb je hetzelfde effect als je een kampeertent lange tijd op je gras plaatst. Bij meer dan een week is het wel aangeraden om het springkasteel te verplaatsen om het gras zuurstof te geven en te voorkomen dat het lichtgroen wordt. Dit is na een goede sproeibeurt en een beetje tijd terug in orde.
Kinderen en volwassenen mogen niet eten op het springkasteel. Dit is gevaarlijk aangezien kinderen zich kunnen verslikken. 
Ook confetti is niet toegelaten en een springkasteel betreed je altijd ZONDER schoenen. 

Neen. Wij zorgen voor een duidelijke handleiding en via de instructiefilmpjes op onze website geraak je er helemaal wijs uit. Het plaatsen van een gewoon springkasteel kan zeker alleen, oprollen is handig met 2. Al is het best om voor het oprollen van het springkasteel, het kussen goed plat te trappen.

Springkastelen die niet afgehaald kunnen worden: Rodeostier, Surfrodeo, Kratstapelen, Basejump, Mega Dino XXL.

Steeds meer mensen komen zelf hun springkastelen of attracties ophalen bij ons magazijn te Aartselaar. Bij ophaling geven we nog even de basisregels mee samen met de blower, een grondzeil en 4 pinnen. 
In de meeste personenwagens moeten de stoelen platgelegd worden om het springkasteel met toebehoren te kunnen meenemen. We raden dus aan om kinderzitjes en onnodige zaken thuis te laten. Zo heb je zeker genoeg ruimte in je auto. 
Dit is niet mogelijk. Als het springkasteel door jullie wordt opgehaald, moet het ook door jullie teruggebracht worden. 
Ons meubilair zoals tenten, stoelen, tafels,... worden 1 a 2 dagen voor huur geleverd en 1 a 2 dagen na huur weer opgehaald. Springkasteleen en attracties worden op de dag zelf geleverd en opgehaald. Deze komen dus niet gelijktijdig toe. Wil je dat de springkastelen ook dag ervoor geleverd worden? Dan rekenen we per dag 25% extra huur aan op de huurprijs van de gevraagde springkastelen. 
Bij standaard levering: laten we je 2 dagen op voorhand weten tussen welke uren we zullen leveren, dit in een range van 2 uur tussene 07.00 en 13.00. We komen aan met 1 of 2 personen. Jij geeft aan waar het kasteel mag staan. Zorg steeds voor een vrije doorgang van 1m. We zorgen voor een grondzeil, leggen het kussen klaar, sluiten de elektriciteit aan zodat het kan opblazen, verankeren het kasteel, regelen dan nog even het papierwerk en eventuele betaling en rijden naar de volgende plaats om andere kinderen gelukkig te maken! Wij rekenen op 15 tot 20 minuten bij levering van een standaard springkussen.
Als het springkasteel (klein en middelgroot) door een huis moet, reken dan voor een vrije doorgang van 1m. Dit voor zowel de voordeur, gang,... alle plaatsen waar we langs moeten met het kasteel. 
Bij levering transporteren we het springkasteel met een steekwagen.  
Om zeker te zijn kan je onder de meeste springkastelen in onze webshop bij productspecificatie zien hoeveel vrije doorgang er nodig is voor het springkasteel. 
Ja hoor! Gratis annulatie van het springkasteel of opblaasbare attractie is mogelijk  tussen de 3de en 5de dag voor de terbeschikkingstelling van het artikel, op voorwaarde dat op de website www.buienradar.be tussen 10 en 18u van de huurdag op de locatie vermeld op de orderbevestiging meer dan 30% kans op regen voorspeld wordt gedurende minstens 3u . De annulatie dient telefonisch beantwoord zijn door Eventa Rent en via mail bevestigd met een printscreen van de weersvoorspelling op buienradar.be.
Het eenvoudigste is met een handdoek. Gewoon een handdoek nemen en binnen rondgaan, sommige kinderen vinden dit al super leuk en dan is het springkasteel snel droog. Als er een beetje zon schijnt, droogt het springkasteel sowieso heel snel, de pvc wordt snel warm.
Standaard levering: Zoals tijdens afgesproken range van uren (tussen 19.00 en 00.00) komen we langs voor ophaling van het luchtkussen. Indien de kinderen nog aan het springen zijn, help je ons best even de kinderen van het springkasteel te halen zodat wij ons werk vlot kunnen doen zodat we ook bij de volgende klanten tijdig aanwezig zijn.

Waarom huren bij Eventa Rent?

Eventa Rent is een verhuurbedrijf gevestigd in Aartselaar. 
Met sterke prijzen en goede service huur je hier alles voor jullie feest. 

Onze troeven:
 1. De beste prijzen in de omgeving Antwerpen
 2. Levering in een uitgebreide lijst van gemeenten
 3. Mooi weer garantie: gratis annuleren bij regenweer
 4. Uitgebreid aanbod aan verschillende types springkastelen en attracties
 5. Snelle en duidelijke communicatie
 6. Nette en verzorgde producten
 7. Klantgericht en klantvriendelijk
 8. Vertrouwensrelatie met onze klanten: er wordt geen borg gevraagd bij springkastelen die geleverd worden. Wij vertrouwen op een goede samenwerking.

Waarom kunnen wij zo’n sterke prijzen bieden?

 1.  Wij voeren alles uit in eigen beheer.
 2. Wij werken samen met lokale traiteurs, feestzalen, kinderwinkels en ervaren heel veel tevreden klanten die opnieuw terugkeren waardoor onze kost aan marketing beperkt blijft.
 3. Wij vinden een correcte prijs en tevreden klanten belangrijker een duurzamere manier van werken dan grote winsten per product.
Wit huwelijksspringkasteel op trouw
Decoratie wit trouwspringkasteel op trouwfeest
Wit springkasteel met bellen van bellenblaasmachine