Paellapan huren

Verhuur van paellapan

Leuk, origineel en lekker

Zoeken jullie een origineel gerecht om te voorzien op jullie feest? Met onze paellapan kan je er een gezellige avond van maken met lekker eten. 
Onze set bestaat uit een paëlla-pan (geëmailleerd), een gasvuur (met 2 apart regelbare kringen) en een staander. 
Onze paëlla-pan is geschikt voor ongeveer 25 porties paella. 
De paëlla-pan werkt op gas. De gasfles kan je bij Eventa Rent huren maar je kan deze ook zelf voorzien. 
 
Samen koken is nog nooit zo leuk geweest! 

Hoe ga ik aan de slag met de Paellapan?

Onze paellapan is heel makkelijk te gebruiken. Je ontvangt bij huur de paellapan en het onderstel/gasvuur. Het onderstel kan ingeklapt worden waardoor het makkelijk te transporteren is. 
Indien je wenst kan je bij de huur van de paellapan ook een gasfles bij ons bestellen. Zo heb je meteen alles om van start te gaan. 

Zet het onderstel in elkaar en verbindt de gasfles aan het onderstel. Zet de paellapan op het onderstel. Het gasvuur is voorzien van 2 verschillende cirkels. Deze kan je apart aan zetten maar zo kan je dus ook de temperatuur regelen op twee verschillende plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je bv. Vlees en vis langs buiten warm kunt houden terwijl je in het midden het vuur harder kunt zetten om al het nodige te bakken. 

Het vuur aanzetten is eenvoudig. Draai de gasfles open en regel via de knoppen op het onderstel de gas. Plaats een vuurtje dicht bij de cirkel waar je de gas hebt open staan en steek zo het onderstel aan. 

Eenmaal een warme pan? Dan ben je klaar om je chef-kok talenten boven te halen.

Schoonmaken

Je dient de machine na gebruik opnieuw schoon te maken. Indien de machine bij het ophalen nog sporen van gebruik vertoont, zal een toeslag van 35€/uur poetskost  aangerekend worden.
Roel toont vol trots zijn zelfgemaakte paella met de paellapan van Eventa Rent in Kontich

Leuke recepten om te maken met de paellapan van Eventa Rent

 
 
Wil je iets anders maken in de paellapan? Dat kan zeker. De pan is namelijk niet enkel geschikt voor paella maar ook voor andere eenpansgerechten. Hierbij enkele ideetjes die je zeker kan uitproberen. 
Uiteraard zijn er nog meer eenpansgerechten mogelijk in onze paellapan. De creative koks kunnen zeker een lekker en origineel gerecht aanbieden voor vrienden en familie. Een leuke en vooral smakelijke avond om nooit te vergeten. 

Veelgestelde vragen paellapan

De paëlla-pan kan best buiten geplaatst worden. Dit kan zowel op gras als op een verharde ondergrond. 
In onze pan kan je ook andere zaken maken dan paëlla. Alle eenpansgerechten kunnen gemaakt worden in deze pan.
De pan komt samen met een onderstel waar je de gas aan kunt aansluiten. Hier bevinden zich twee ringen: een binnenste en buitenste ring. Naargelang waar je warmte nodig hebt kan je de binnenste en buitenste ring apart bedienen. 
De paëlla-pan is makkelijk te vervoeren met een personenwagen. Het onderstel kan namelijk geplooid worden waardoor deze eenvoudig in de auto past. 
Jullie kunnen inderdaad zelf een gasfles voorzien maar deze kunnen jullie ook bij ons bestellen.
Hierbij de link om de gasfles aan je winkelmandje toe te voegen.
Vrienden bij paella buffet
Vrienden maken samen heerlijke paella tijdens verjaardagsfeest