Ballenbad-plezier

Ontdek alle ballenbad-mogelijkheden!

Ballenbadballen zijn niet alleen voor verjaardagsfeestjes. Met een beetje creativiteit kunnen ze een wereld van mogelijkheden openen voor spel en avontuur. Vul een kamer met ballen voor een verjaardagsfeestje, waar kinderen kunnen duiken en spelen in een kleurrijke zee van plezier.

Maar waarom zou je stoppen bij feestjes? Gebruik ballenbadballen om een ​​springkasteel te vullen voor een zachte landing bij elke sprong. Bouw een fort van kussens en ballen voor een gezellige schuilplaats op regenachtige dagen. Of neem ze mee naar buiten voor een kleurrijk speelavontuur in het park.

Met ballenbadballen zijn de mogelijkheden eindeloos. Dus waar wacht je nog op? Laat je fantasie de vrije loop en ontdek hoe deze eenvoudige ballen een wereld van speelplezier kunnen creëren, zowel binnen als buiten.

Hoe bereken ik het aantal ballen dat ik nodig heb?

Om de aantal nodige ballen te berekenen houden we rekening met een standaard ballenbadhoogte van 0.35m. Als je wilt weten hoeveel ballen je nodig heeft kunt u dit als volgt uitrekenen. De lengte keer de breedte keer de hoogte. Dit geeft het te vullen kubieke meter aan. Er gaan 2600 ballen in een kuub. Vermenigvuldig de uitkomst met 2600, zo weet je hoeveel ballen je nodig hebt. Bekijk onze ballenbad-berekening zeker om het aantal nodige ballen zelf te berekenen!

850 ballenbakballen - Extreme Velvet

850 ballenbakballen - oranje/blauw