Een waardig afscheid

Een waardig afscheid 

Iedereen verdient een prachtig laatste afscheid

Begrafenissen zijn veel aan het veranderen door onder andere Covid-19, mindere plechtige begrafenissen in kerken, de wens voor meer persoonlijkere ceremonies,... 
 
Ook bij Eventa Rent ervaren we veranderingen op vlak van begrafenissen.
Wij als trouwe partner voor het verhuur van materiaal kunnen jullie ook bij begrafenissen ondersteunen.
 
Eventa Rent biedt een verhuur van tenten, stoelen en tafels. Verder zorgen wij ook voor een verhuur van decoratie en verwarmingstoestellen. Bij ons vindt u materiaal op maat voor uw gelegenheid. Professioneel en kwalitatief.

Welk materiaal kan je huren voor een uitvaart?

Eventa Rent heeft een groot aanbod aan materiaal ter beschikking voor samenkomsten. Ook voor ceremonies en koffietafels kan je bij ons verscheidene materialen huren.
Organiseer je zelf een ceremonie of koffietafel in je tuin of thuis? Dankzij ons verhuurmateriaal kan je het nodige makkelijk zelf voorzien.

Materiaal voor tijdens de ceremonie

Zoek je nog materiaal voor een ceremonie? Hierbij geven wij een idee wat je bij Eventa Rent kunt huren. 

Materiaal voor tijdens de koffietafel

 
 
 
 
 
 
 
Tentverhuur voor begrafenissen
 
Bij Eventa Rent nemen wij het organiseren van begrafenissen heel serieus. Zo willen wij dan ook dat de laatste groet op een mooie en kwaliteitsvolle manier kan gebeuren. Bij Eventa Rent staat de klant op 1. In dit geval zijn dat de familie en kenissen van de overledene. Door het huren van onze tenten kan de laatste groet droog en in de schaduw gehouden worden.
 

Waarom huren bij Eventa Rent voor het organiseren van een uitvaart?

  • Eventa Rent is de partner voor elke gelegenheid. . 
  • Zowel levering als afhaling is mogelijk. Wij leveren in heel Vlaanderen: Van de kust, over Oost Vlaanderen (Gent, Aalst, Beveren,, …) over Antwerpen (Lier, Mechelen, Kempen, ..) tot Vlaams Brabant (Leuven, Brussel, …)
  • Wij zijn zeer sterk in prijs.
  • Wij bieden alle extra benodigdheden aan: van verlengkabels, extra kabels voor de muziekinstallatie, kaarsen, speaker op batterij,... 
  • Wij controleren elk toestel na gebruik, reinigen de toestellen en pakken het opnieuw in zodat het klaar staat zodat voor volgend verhuur.
  • Ook last minute service. Tot de dag zelf kan je bij ons huren: zeker telefonisch bereikbaar.

Contacteer ons

  • Wil je ons spreken ivm het organiseren van een uitvaart of koffietafel? Met onze kennis over begrafenissen kunnen we jullie verder helpen.
  • Wil je reeds bestellen of een offerte aanvragen? Dat kan makkelijk via onze webshop. 
  • Zoek je nog creatieve ideetjes voor een mooi afscheid? We denken graag mee. Een afscheid is nog mooier als het helemaal persoonlijk is.