Alles voor peuters huren

Plezier voor peuter 

Want ook de kleinste verdienen een topfeest!

Peuter speelt met peuterspeelset van Eventa Rent
Spelen! Iets dat kinderen van jongs af aan doen en wat we liefst nooit afleren :-).
Ook peuters genieten enorm van spelen en nieuwe uitdagingen. 
Bij Eventa Rent hebben we voor alle leeftijden leuke spelen, dus ook voor peuters. Omdat 2 tot 4 jarige nog klein zijn en niet altijd mee durven te springen op springkastelen met de grote kinderen hebben wij bij Eventa Rent een mooi aanbod aan peuterspelen gemaakt.
 
Op maat van de kleinsten en ideaal voor schoolfeesten, evenementen en verjaardagsfeesten. Met deze leuke spelletjes voor peuters kunnen ouders meespelen of even genieten van de rust ;-)

1. Voor de kleine springers

Springkastelen op maat

Grote springkastelen lijken voor sommige kleine springers een grote uitdaging. Zeker als er al zoveel grote kinderen actief aan het spelen zijn.
Kleine springkastelen op maat van de peuter zijn ideaal. Deze trekken meestal niet de aandacht van de grotere kinderen en zo kunnen de kleintjes zelf ontdekken, springen en plezier hebben. 
Bounce konijn springkasteel op benefiet in Dilbeek

Onze favoriete peuterspringkastelen

Bij Eventa Rent bieden we kleine springkastelen aan. Deze springkastelen zijn leuk, niet te groot en springplezier is er verzekerd. Bekijk ze zeker allemaal eens want er zijn verschillen: sommige hebben obstakels, een klimmuurtje en/of een glijbaan.
 
Onze favoriet: Bounce konijn. Leuk voor jongens en meisjes, makkelijk om als ouder mee een oogje in het zeil te houden en gewoon echt leuk met de extra wortelobstakels.
 
Andere springkastelen die leuk zijn voor peuters en voor andere leeftijden zijn onze combofunspringkastelen. Deze springkastelen zijn helemaal in thema met springvlak, klimmuur, glijbaan en obstakel. Daarnaast zijn deze springkastelen ook overdekt waardoor je kan springen door weer en wind. 
 
Uiteraard zijn onze andere springkastelen ook leuk voor de 2 tot 4 jarigen maar dit zijn onze favorieten waarbij we merken dat kleuters enorm genieten.
 
Als je veel verschillende leeftijden van kinderen verwacht is het ideaal om zowel een groot springkasteel of hindernissenbaan te voorzien in combinatie met een van bovenstaande springkastelen. Zo verdelen de verschillende leeftijden zich vanzelf en heeft iedereen veel plezier.

2. Plezier met een grote uitdaging

Voor de echte avonturiers

Grote spelen voor kleinsten

Ballenbaden zijn bij de allerkleinste altijd een succes. Het spelen met ballen, kleuren sorteren, ballen gooien,... altijd plezier met een ballenbad op je feest.

Waarom zijn onze ballenbaden zo'n succes? 

Ons ballenbad is eigenlijk een playzone waar peuters meer kunnen doen dan spelen in het ballenbad. Het ballenbad playzone is voorzien van een badje waar je ballen in kunt doen, een springveld waar kinderen kunnen springen, een trapje met glijbaan en er zijn ook luchtgaten om de ballen uit het ballenbad te laten zweven. Een heel speelparadijs voor kinderen!

TIP voor warm weer: op warme dagen kan het ballenbad dienen als zwembad! Zo heb je een heel leuk zwembad met zoveel meer. 
 

Welke ballenbaden hebben we ter beschikking?

Jongen speelt in ballenbad op dorpsfeest

Helemaal out of the box

Wil je helemaal out of the box een spel voorzien voor de kleinsten?

 • Een leuke set voor peuters is onze Peuterset. Enkele van deze spelletjes zullen de kinderen kennen van de creche of op school, maar dit kan vanaf nu ook thuis en in combinatie met een springkasteel of een ander spel. Ideaal om peuters zowel alleen te laten spelen of samen mee te spelen. Doordat er enkele spelletjes zijn die gekend zijn en heel laagdrempelig zijn, hebben de kinderen meteen veel plezier. 
  • De peuterset is voorzien van het volgende: 
   • Een grote en een kleine tol waar kinderen in kunnen zitten en zo rond kunnen draaien.
   • Een springdier waarop de peuters kunnen zitten en zo de ruimte rond kunnen springen.
   • Voelstenen waarbij kinderen op blote voeten of op sokken verschillende structuren kunnen voelen en deze kunnen koppelen aan de kleinere voelstenen.
   • Rotsjes waar kinderen een parcours mee kunnen maken en zo een route kunnen maken om op verschillende manieren over te steken ( wat dacht je van het spel de grond is lava?).
   • Een balansbord met labyrint waarbij je ervoor moet zorgen dat balletjes de juiste weg vinden door te balanseren. 
   • Een wobbelbord.
IPS spel met peuters en kleuters onder begeleiding
Peuterset met verschillende spelletjes voor peuters