Hindernisbaan of stormbaan huren

Eventa Rent heeft als enige verhuurder in de Benelux een Springkasteel Creator!

Hindernisbaan op volksfeest
Hindernissenbanen kunnen voor elk type evenement en ideaal voor grote groepen. Denk aan een buitenspeeldag, een volksfeest, Chiro- of Scouts evenementen, sportkampen, verjaardagsfeesten, huwelijken, communiefeesten, suikerfeesten, vrijgezellenfeesten, festivals, grote evenementen,...
 
Leuk om te weten: onze stormbanen kunnen verschillende lengtes hebben: van 7 meter tot 300(!) meter. Je kan eenvoudig een pakket bestellen, of zelf je parcours samenstellen door middel van verschillende types en thema's!
 
Onze hindernissenbanen zijn heel leuk om te combineren met onze springkastelen. Al onze types zijn ook aan elkaar te koppelen. Zo kan je rechthoeken, Zig-Zags, slangen en meer creëren. Al onze thema's bestaan uit minstens 6 types waardoor je een springkasteel voor de kleinste kunt voorzien en een hindernissenbaan voor de grotere. 
 
Hindernisbanen zijn groot, leuk en origineel. Ideaal voor elke leeftijd!
Hebben jullie een grote tuin of grote ruimte beschikbaar dan kan je makkelijk een hindernissenbaan huren. Onze hindernissenbanen zijn beschikbaar in verschillende thema's. Met onze Springkastelen Creator kan je je fantasie de vrije loop laten en verschillende thema's en types combineren. Check it out!
 
Te oud voor springkastelen? Zeker niet! Onze stormbanen zijn ook heel leuk voor volwassenen. Wat dacht je van een vrijgezellenfeest met een hindernissenbaan? Dat kan. Ga de uitdaging aan om om ter snelste door de hindernissenbaan te gaan. De obstakels, klimmuur en glijbaan maken het helemaal af. 
hindernisbaan huren voetbal

 

Je hindernisbaan helemaal zelf samenstellen!

The sky is the limit!

 
 

Spring door de obstakels!

Elke traditionele hindernisbaan heeft obstakels, die van jou ook? Met uitdagende obstakels kunnen de kinderen (of volwassenen) rollen, springen en duiken door bogen, verhoogjes en paaltjes. Net zoals al onze andere types kan je deze dus koppelen aan al onze springkussens. Dit bepaald type kan langs twee kanten gekoppeld worden: langs voor en langs achter. Zet twee obstakel stukken achter elkaar, koppel er een glijbaan aan of maak een hoek met onze hoekstukken

 
 
 

Gli Gla Glijbaan

Onze glijbaan van 7 meter lang is een super leuke attractie om op je feest of evenement te hebben. Het betreft een grote (en veilige) attractie waar je naar beneden kan glijden. Door ons groot aanbod hebben we van elk thema ook een gigantische glijbaan. Variëer in hoogte met deze super leuke toevoeging aan je hindernisbaan. Ook dit type kan aan 2 kanten worden gekoppeld aan onze andere springkussens. Let op: dit type is een éénrichtingstype. Je klimt er langs de ene kant op en glijd er langs de andere zijde af. Dan zal je helemaal rond moeten gaan om opnieuw het parcours te kunnen doen of je maakt een circulair parcours in de vorm van een rechthoek, vierkant, ... zodat de kinderen toertjes kunnen blijven springen!
Deze glijbaan wordt ook vaak gehuurd om aan een zwembad te plaatsen.

 

Keuzestress

Kies jij op restaurant ook altijd de mixed grill omdat je niet kan kiezen? Ook bij het samenstellen van een springkasteel kan je wel eens te maken krijgen met keuzestress, wat niet abnormaal is met zo'n uitgebreid aanbod. Geen stress! Wij hebben de mixed grill van de springkastelen: Glij + Obstakels type. Dit type combineert obstakels met een glijbaan aan het einde. Deze glijbaan is iets kleiner dan het type Glijbaan, maar... ook dit type kan weer aan 2 kanten gekoppeld worden met bijvoorbeeld een grote glijbaan! Hoewel dit type een glijbaan bezit kan het toch in twee richtingen gebruikt worden. Dit komt omdat je langs de glijbaan kan lopen en dus in beide richtingen het springkussen kan kruisen. 

 
 
 

Jump Everest

Mams tot zo, ben even gaan klimmen…
Dit hoor je de kids ook niet elke dag zeggen in je tuin of op je feest. Het kan nu wel met onze indrukwekkende klimtorens. Langs 2 kanten kan je dit uitdagende luchtkussen koppelen aan andere types en bereiken om in een veilige kooi terecht te komen waar je naar de top kan gaan klimmen. Aan de voorkant van het luchtkussen kan je door een gaas doorkijken - zorgt dat toezicht mogelijk is! Als het eens uitdagend en origineel mag zijn!


 

Toch niet altijd in lijn?

Dankzij onze hoekstukken kan je eenvoudig hoeken creëren in je parcours. Onze hoekstukken zijn springkussen die langs 3 kanten te koppelen zijn met andere types. Als u twee springkussens aan aan het hoekstuk bevestigd maakt u een 90° hoek waarna u verder kan bouwen. U kan op deze manier verscheidene vormen creëren zoals een rechthoek, een vierkant, een acht, of gewoon enkele zig-zag's in je parcours. 
Maak je 3 types vast aan ons hoekstuk, dan creëer je een T-verbinding. Meer daarover hieronder. 

 

Echt Stunten!

Laat ons je bedrijf of magazijn omtoveren tot een onvergetelijke ervaring voor je bezoekers! Met onze springkastelen en hindernisbanen kan je je bezoekers niet alleen vermaken, maar ook doorheen je bedrijf leiden op een unieke en interactieve manier. Geen saaie industriele gangen meer, maar een avontuurlijk parcours dat je bezoekers doorheen je bedrijf of magazijn zal leiden. Onze hindernisbanen zijn perfect voor opendeurdagen, infodagen, bedrijfsfeesten en teambuilding activiteiten.

Bovendien bieden wij een ruime keuze aan attracties en tenten voor zowel kinderen als volwassenen, waardoor er voor ieder wat wils is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een op maat gemaakte oplossing voor jouw evenement!

Kids Paradise

Op zoek naar een manier om je infodag of bedrijfsbezoek leuker te maken voor de kinderen? Bij Eventa Rent hebben we de oplossing: onze hindernisbanen! Met onze opblaasbare hindernisbanen kan je een uitdagend parcours uitstippelen doorheen het magazijn, de winkel of zelfs buiten op straat. Zo kunnen de kinderen zich lekker uitleven terwijl de ouders in alle rust de informatie kunnen bekijken. Bovendien kunnen de kinderen op een leuke en actieve manier kennis maken met jouw bedrijf en alles wat het te bieden heeft. Zorg voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud tijdens jouw volgende bedrijfsbezoek of infodag met de hindernisbanen van Eventa Rent.

 
 

Eventa Rent Airways

Je gasten op een speelse manier van punt A naar punt B krijgen zonder saaie wandelgangen? Maak gebruik van onze hindernisbanen en springkastelen om saaie afstanden te overbruggen en ze super avontuurlijk te maken. Langs obstakels, glijbanen, krokodillen en giraffen... met het aanbod van Eventa Rent creëer je avontuurlijke routes, eenvoudiger dan ooit. 

Met onze Springkasteel Creator stel je zelf je hindernisbanen samen. Je kiest zelf welke onderdelen je toevoegd aan je avontuurlijke parcours en hoe lang je het maakt. 

Denk je dat je echt een crazy idee hebt? Contacteer ons dan even en dan filosoferen wij graag met jou over de mogelijkheden!

Goed om te weten

Bestel je stormbaan via onze webshop 

Huur je bij Eventa Rent een hindernissenbaan dan kan je deze makkelijk bestellen via onze webshop. Hier kan je jouw favoriete hindernissenbaan kiezen. Wij bevestigen de offerte achteraf nadat we de beschikbaarheid hebben gecontroleerd. 

Onze hindernissenbanen kunnen enkel afgehaald worden en alle prijzen zijn inclusief BTW. Enkel voor hele grote evenementen kunnen we transport overwegen.  

Al onze hindernissenbanen zijn gekeurd en gecertificeerd. We voldoen aan de nodige veligheidsnormen. 

Afhalen met afhaalkorting aan 10%

Bij het afhalen van onze hindernisbanen krijg je 10% koritng en het juiste aantal blazers mee, een grondzeil om het kasteel op te zetten en verankeringspinnen. 

Mooi weer garantie

Regent het op de dag van jullie feest of evenement? Wij voorzien een mooi weer garantie. Hierdoor kan je kosteloos annuleren bij slecht weervoorspellingen de avond voordien. Vind hier onze huurvoorwaarden.  

Glijbaan springkasteel in thema krokodil aan zwembad

 

Wil je liever alleen een glijbaan huren? Bekijk hier onze glijbanen!

Een voorgemaakt pakket of thema huren? Bekijk hier onze hindernispaketten!