Hindernisbaan huren

Hindernisbaan huren  

Springend door alle obstakels

Cowboyrun op communiefeest
Hindernisbanen zijn groot, leuk en origineel. Ideaal voor elke leeftijd!
Hebben jullie een grote tuin of grote ruimte beschikbaar dan kan je makkelijk een hindernissenbaan huren. Onze hindernissenbanen zijn beschikbaar in verschillende thema's. 
Te oud voor springkastelen? Zeker niet! Onze stormbanen zijn ook heel leuk voor volwassenen. Wat dacht je van een vrijgezellenfeest met een hindernissenbaan? Dat kan. Ga de uitdaging aan om om ter snelste door de hindernissenbaan te gaan. De obstakels, klimmuur en glijbaan maken het helemaal af. 
 
Hindernissenbanen kunnen voor elk type evenement en ideaal voor grote groepen. Denk aan verjaardagsfeesten, huwelijken, communiefeesten, suikerfeesten, vrijgezellenfeesten, festivals, grote evenementen,...
 
Leuk om te weten: onze stormbanen kunnen verschillende lengtes hebben: van 8 meter tot 49 meter. 
 
Onze hindernissenbanen zijn heel leuk om te combineren met onze springkastelen. Veel thema's overlappen waardoor je een springkasteel voor de kleinste kunt voorzien en een hindernissenbaan voor de grotere. 

Mogelijke thema's en hindernissenbanen

Colorrun op braderij
hindernissenbaan Jungle run en clownvis springkasteel op personeelsfeest

Goed om te weten

Bestel je stormbaan via onze webshop 

Huur je bij Eventa Rent een hindernissenbaan dan kan je deze makkelijk bestellen via onze webshop. Hier kan je jouw favoriete hindernissenbaan kiezen. Wij bevestigen de offerte achteraf nadat we de beschikbaarheid hebben gecontroleerd. 

Onze hindernissenbanen kunnen zowel geleverd als afgehaald worden en alle prijzen zijn inclusief BTW. Weet dat de meeste hindernissenbanen uit twee grote pakken bestaan. Een aanhangwagen of bestelwagen zijn dus wel relevant als je een hindernisbaan komt huren. 

Al onze hindernissenbanen zijn gekeurd en gecertificeerd. We voldoen aan de nodige veligheidsnormen. 

Leveren en afhalen is bij ons mogelijk

Bij het leveren of afhalen van onze hindernisbanen krijg je het juiste aantal blazers mee, een grondzeil om het kasteel op te zetten en verankeringspinnen. 

Mooi weer garantie

Regent het op de dag van jullie feest of evenement? Wij voorzien een mooi weer garantie. Hierdoor kan je kosteloos annuleren bij slecht weervoorspellingen de avond voordien. 

Wil je liever alleen een glijbaan huren? Bekijk hier onze glijbanen!

Colorrun glijbaan aan zwembad