Popcornmachine huren

Verhuur van Popcornmachine

Alles over ons popcornmachine

Birgit toont hier een popcornmachine met onderwagen
Wat je normaal enkel in de cinema vindt kan nu ook op een professionele manier bij jouw thuis of op je eigen event. Huur nu je popcornmachine bij Eventa Rent!
Heel leuk voor verjaardagsfeesten of communiefeesten.
 
Wil jij een creatieve snack aanbieden aan vrienden of collega's? Neem de popcornmachine mee naar school of werk en deel een leuke verse snack uit.  
 

Hoe werkt ons popcornmachine?

Stap 1 – Sluit de popcornmachine met de stekker in het stopcontact. Zet de ‘warming & light’ schakelaar aan en zorg dat je voldoende werkruimte hebt. 
Stap 2 - Zet de ‘heat’ schakelaar aan, voeg maïsolie toe aan de kookpan en laat de ketel gedurende enkele minuten op temperatuur komen.
Stap 3 - Zet de ‘turn’ schakelaar aan zodat het roermechanisme begint te draaien. 
Stap 4 - Vul 1 grote schep mais in de ketel en voeg vervolgens de popcornsuiker toe, onmiddellijk na toevoeging van de maïs. Sluit het deksel. De popcorn begint na 1 à 2 minuten te poffen, na 3 tot 4 minuten komt het deksel omhoog en begint de popcorn uit de ketel te vallen, na 4 à 5 minuten is de ketel vrijwel uitgeploft (je hoort bijna geen gepof meer).
Stap 5 - Keer voorzichtig de ketel om (rechts aan het hendeltje met zwart handvat draaien) en verwijder de laatste popcorn met een houten pollepel. Breng vervolgens de ketel terug in horizontale stand. Voeg terug maisolie toe en herhaal stap 4 t.e.m. 5 tot u voldoende popcorn heeft. Indien je klaar bent met popcorn maken, altijd de ‘heat’ en ‘turn’ schakelaars uitzetten. De ‘warming & light’ schakelaar mag aanblijven, zolang de machine bemand is. Onder de bodemplaat bevindt zich een lade. Indien u af en toe in de popcorn roert, wordt de niet gepofte mais hier verzameld. Maak de lade regelmatig leeg.
 
Smakelijk! 
Popcornmachine gevuld met verse popcorn met schepje

Leuke thema's met ons popcornmachine

 • Organiseer een leuke filmavond met ons popcornmachine
  • Hebben jullie binnenkort een filmavond in huis of een leuke boys- of girlsnight, een sleepover,.... Dan is ons popcornmachine een perfecte aanvulling op jullie avondje. 
 • Origineel feest met popcorn bar
  • Maak je eigen popcorn bar op jullie feest. Maak op voorhand de popcorn klaar (al dan niet met suiker) en voorzie verschillende potjes naast de popcorn met allemaal lekkers: m&m's, marshmellows, pretzels, zoute nootjes, geraspte kaas, chocoladestukjes,... Zo kan iedereen zijn of haar popcorn op smaak brengen.
 • Popcorn snack op jullie trouwfeest
  • Willen jullie een originele snack op jullie huwelijk voor zowel kinderen als volwassenen? Dan is onze popcornmachine met onderstel ideaal. Geef je feestvierders een lekkere hap. Ons popcornmachine past helemaal in de stijl van cinema, bioscoop of circus.
 • Gekleurde popcorn
  • Organiseren jullie een kleurenfeest, unicorn en/of prinsessenfeest, een foute party,... dan kan je verschillende kleurstoffen toevoegen aan het suiker. Zo krijg je verschillende kleuren popcorn om helemaal in thema te zijn. Hier vind je het recept
 • Meer ideetjes en tips voor een feest met popcorn vind je hier

Veelgestelde vragen popcornmachine

Moeilijk om te zeggen want we hebben de popcorns nog niet geteld ;-) maar je kan uit onze portie die we meegeven: 50 porties halen.
Voor een goede inschatting kan je best naar de grootte van de popcornzakjes kijken. We rekenen ongeveer 1 hele grote schep per zakje. 
 
Je kan ongeveer 10 porties maken op 5 minuten.
Wij voorzien enkel porties met suiker. Indien jullie popcorn liever met zout eten dan kunnen jullie zelf zout toevoegen in plaats van suiker. Het beste is om het zout toe te voegen net nadat je de mais hebt toegevoegd in de ketel.
De popcorn blijft warm in de machine als je het warmtelicht aan laat.
De popcornmachine kan opgehaald worden in ons magazijn: Dijkstraat 2 te Aartselaar binnen de uren die op de orderbevestiging staan. 
Popcorn maak je heel eenvoudig met de hulp van onze handleiding die je van ons ontvangt bij ophaling of levering.

Stap 1 – Sluit de popcornmachine met de stekker in het stopcontact. Zet de ‘warming & light’ schakelaar aan en zorg dat je voldoende werkruimte hebt. 
Stap 2 - Zet de ‘heat’ schakelaar aan, voeg maïsolie toe aan de kookpan en laat de ketel gedurende enkele minuten op temperatuur komen.
Stap 3 - Zet de ‘turn’ schakelaar aan zodat het roermechanisme begint te draaien. 
Stap 4 - Vul 1 grote schep mais in de ketel en voeg vervolgens de popcornsuiker toe, onmiddellijk na toevoeging van de maïs. Sluit het deksel. De popcorn begint na 1 à 2 minuten te poffen, na 3 tot 4 minuten komt het deksel omhoog en begint de popcorn uit de ketel te vallen, na 4 à 5 minuten is de ketel vrijwel uitgeploft (je hoort bijna geen gepof meer).
Stap 5 - Keer voorzichtig de ketel om (rechts aan het hendeltje met zwart handvat draaien) en verwijder de laatste popcorn met een houten pollepel. Breng vervolgens de ketel terug in horizontale stand. Voeg terug maisolie toe en herhaal stap 4 t.e.m. 5 tot u voldoende popcorn heeft. Indien je klaar bent met popcorn maken, altijd de ‘heat’ en ‘turn’ schakelaars uitzetten. De ‘warming & light’ schakelaar mag aanblijven, zolang de machine bemand is. Onder de bodemplaat bevindt zich een lade. Indien u af en toe in de popcorn roert, wordt de niet gepofte mais hier verzameld. Maak de lade regelmatig leeg.
Wij vragen om de popcornmachine schoon te maken na gebruik. Indien deze niet schoon is bij ophaling of binnenbrengen, rekenen we een extra kost aan. 
Je kan je popcornbenodigdheden via opze webshop kopen bij verbruiksartikelen food of je bestelt bij ons foodpakketten al een popcornmachine inclusief popcornporties.
Jazeker! Onze popcornmachine past op de achterbank van de meeste auto's.
Bij grotere wagens kan de popcornmachine recht staan in de koffer.
Je kan op de achterbank de popcornmachine ook nog extra vast zetten met een veiligheidsgordel.

Waarom huren bij Eventa Rent?

Eventa Rent is een verhuurbedrijf gevestigd in Aartselaar. 
Met sterke prijzen en goede service huur je hier alles voor jullie feest. 
Onze troeven:
 1. De beste prijzen in de omgeving Antwerpen
 2. Levering in een uitgebreide lijst van gemeenten
 3. Mooi weer garantie: gratis annuleren bij regenweer
 4. Uitgebreid aanbod aan verschillende types springkastelen en attracties
 5. Snelle en duidelijke communicatie
 6. Nette en verzorgde producten
 7. Klantgericht en klantvriendelijk
 8. Vertrouwensrelatie met onze klanten: er wordt geen borg gevraagd bij springkastelen die geleverd worden. Wij vertrouwen op een goede samenwerking.

Waarom kunnen wij zo’n sterke prijzen bieden?

 1.  Wij voeren alles uit in eigen beheer.
 2. Wij werken samen met lokale traiteurs, feestzalen, kinderwinkels en ervaren heel veel tevreden klanten die opnieuw terugkeren waardoor onze kost aan marketing beperkt blijft.
 3. Wij vinden een correcte prijs en tevreden klanten belangrijker een duurzamere manier van werken dan grote winsten per product.
Popcornmachine met onderwagen op locatie
Popcornportie met schepje: lekkere verse popcorn