BBQ Huren

Verhuur van barbecue 

Alles voor een leuke bbq avond

Tiebe aan de gasbarbecue
Je hebt binnenkort een barbecue georganiseerd voor familie en vrienden en zoekt nog het nodige barbecue materiaal?
Bij Eventa Rent helpen we je hier graag mee verder. Wij hebben verschillende barbecues beschikbaar voor verschillende type feesten en evenementen.
 
Deze barbecues kunnen zowel verhuurd aan particulieren als bedrijven. Geregeld verhuren we onze barbecues aan cateraars voor grotere evenementen.  
 
Naast barbecues hebben wij ook al de nodige toebehoren beschikbaar. Bekijk hier wat wij voor je kunnen betekenen op vlak van bbq!
 
1. Gevarieerd aanbod aan barbecues
2. Keukengerei en nuttige buffetartikelen
 

1. Gevarieerd aanbod aan barbecues

Onze verschillende bbq's op een rij

Bekijk hier onze bbq's

BBQ op gas

Voor onze barbecue op gas hebben we 2 formaten beschikbaar die vermeldt staan als barbecue. Naast onze barbecues hebben wij ook bakplaten beschikbaar. 
 
 
Waarom kiezen voor een bakplaat ipv een barbecue?
Huur onze bakplaat gas op poten of onze bakplaat gas tafelmodel als je niet kunt kiezen of je nu een bakplaat nodig hebt of niet. Onze bakplaten op gas zijn een 2 in 1. Je kan deze gebruiken met bakplaat, maar als je deze zonder gebruikt heb je een bbq raster. De bakplaat wordt namelijk op het raster van de barbecue geplaatst. Zo kan je de dag zelf nog kiezen wat je precies wenst te gebruiken.
 
Waarvoor dient een bakplaat precies?
Een bakplaat wordt meestal gebruikt voor het maken van spek met ei, worstjes, pannenkoeken, eieren, burgers, gegrilde sandwiches,... Eigenlijk alles kan je in de bakplaat maken waarvoor je normaal een gewone pan gebruikt. Een bakplaat is handig door zijn grote formaat.  

Wat een bakplaat eigenlijk beter maakt dan een koekenpan, is zijn grote formaat. De meeste kookplaat of elektrische bakplaten zijn rechthoekig, waardoor je nog meer kookruimte hebt, vergeleken met een standaard ronde pan.
 

BBQ op houtskool

Voor onze barbecue op houtskool hebben we 1 formaat beschikbaar die vermeldt staat als barbecue. Naast onze barbecues hebben wij ook bakplaten beschikbaar. 
 
 

Er zijn verschillende redenen om voor een BBQ met houtskool te kiezen in plaats van gas:

  1. Smaak: Een BBQ met houtskool geeft het voedsel een unieke en aangename rooksmaak.

  2. Sfeer: Een BBQ met hout creëert een natuurlijke en gezellige sfeer, perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie.

  3. Duurzaam: Houtskool is een natuurlijk en duurzaam brandstofbron.

  4. Meer flexibiliteit: Een BBQ met houtskool kan makkelijk worden verplaatst, wat betekent dat je het overal mee naartoe kunt nemen.

  5. Gemakkelijk te gebruiken: Je hoeft alleen houtskoolblokken toe te voegen en te wachten tot de houtskool gaat branden, het is niet nodig om gasflessen te vervangen of te vervoeren.

Kortom, door voor een BBQ met hout te kiezen, kies je voor een gezellige en smaakvolle barbecue-ervaring die duurzaam is en gemakkelijk te gebruiken.

 

Wat maak ik zoal op een BBQ?

Op een BBQ kan je verschillende gerechten bereiden, zoals gegrilde vleeswaren: hamburgers, worsten, kippenpoten, biefstuk, en vis. Ook groenten zoals courgette, paprika, aubergine, champignons en maïskolven kunnen op de BBQ bereid worden. Verder zijn er nog veel verschillende recepten voor marinades en sauzen die specifiek voor de BBQ zijn bedoeld.