Bedrijfsfeest tijdens de feestdagen

Inspiratie voor jullie bedrijfsevent tijdens de feestdagen

Cheers to the new year!

Ben jij verantwoordelijk voor dat jaarlijks kerstfeestje of nieuwjaarsfeest op het werk en zoek je nog wat inspiratie? Dan ben je hier op het juiste adres! Op deze pagina vind je namelijk alles wat Eventa Rent kan betekenen voor jullie kerst of nieuwsjaarsfeest op de werkvloer. 
Met beetje chance praten ze nog jaren na! 

Op zoek naar extra inspiratie om van deze periode iets spetterends te maken?

 
 
Steigerhouten meubilair
Steigerhout heeft een warme uitstraling en natuurlijke look. Dankzij het huren van dit houten meubilair matcht de volledige inrichting van je feest en zorg je voor nóg meer gezelligheid in de winterperiode. 
 
We verhuren niet alleen steigerhouten buffettafels, statafelsbarkrukken, loungesets met salontafels, maar ook asbakken, een bar, achtertoog en spreekstoel in steigerhout.
 
Heel leuk om te combineren met ons steigerhouten meubilair zijn onze schapenvachten of kussens. Zo voorzie je meteen een gezellig zithoek in thema. 
 
Niet zo'n fan van de houtlook? Wij hebben nog tal van andere stijlen meubilair in de aanbieding! Eventa Rent verhuurt lage buffettafels in verschillende maten. Liever staand feesten? Dat kan ook met onze statafels. Vergeet je linnen en tafekleden niet bij te huren! Je kan iedereen een plaatsje aan tafel geven dankzij onze stoelen. Op zoek naar een goedkope, kwalitetisvolle stoelen? Dan is onze zwarte klapstoel uiterst geschikt voor jou. Mag het wat chiquer zijn? Onze retro houten stoel of witte designstoel staan voor jou klaar! Ook aan een statafel is het leuk om even uit te rusten, huur daarom onze barkrukken bij.
 
 
Music, maestro
We weten allemaal dat de gepaste (achtergrond)muziek zoveel kan bijdragen aan de sfeer! Speel wat lounge of jazz muziek op de achtergrond tijdens de informele en relaxerende gesprekken van collega's die elkaar beter leren kennen. Vul daarna het kerst -of nieuwjaarsfeest aan met een speech waarin je alle werknemers bedankt en een prachtig nieuw jaar toewenst. Als kers op de taart gooit iedereen zijn dansbenen los op het dansfeest en wordt een een avond om nooit te vergeten!
 
Speciaal voor avonden zoals dit, ontwierpen we bij Eventa Rent pakketen voor licht en geluid. Zo hoef je zelf niets samen te stellen en weet je dat je de juiste materialen huurt voor jouw wensen:
- Achtergrondmuziek: tot 50 personen
 
 
 
 
Sneeuwmachine
Droom je ook van een witte kerst? Dan is een sneeuwmachine de manier om je hiervan te verzekeren! Zet de sneeuwmachine op tijdens le moment suprême van de avond of net voor een speech of een act. Dit mist zijn effect nooit! 
 
 
 
Kerstman
Geen kerstfeest zonder Kerstman. Willen jullie graag de Kerstman uitnodigen op jullie kerstfeest? Met deze kerstoutfit scoort de Kerstman zeker! Wil je de kerstman helemaal in thema op je feest plaatsen? Voorzie voor de Kerstman dan ook de juiste kerststoel en wil je helemaal zot doen? Huur dan ook nog een rode loper met afzetpalen
 
 
Attractie
Zien je werknemers een leuke spel of originele attractie wel zitten? Huur dan deze pleziermaker ook bij ons! Mijn favorieten:
Kerstsnacks
Organiseren jullie binnenkort een echt eetfestijn, een gezellige bbq of willen jullie eens creatief uit de hoek komen voor familie en vrienden?
Bij Eventa Rent verhuren we verschillende toestellen voor lekker eten! Deze toestellen zijn professioneel en kun je zowel voor feestjes thuis als voor grotere evenementen gebruiken.
Voor bbq of bakken en braden hebben we een groot aanbod maar omdat we ook veel partyfood hebben vind je hier een mooi overzicht.
Welke partyfoodmachines vind je hier?
Pannenkoekenbakplaat, poffertjesbakplaat, popcornmachines, suikerspinmachines, wafels, churros, friteuse, pizza oven, ...
Alles om heerlijk eten te maken op jullie feest, evenement, markt,... Eigenlijk voor elke gelegenheid voor de echte foodlovers :-). 
Bekijk ons volledige aanbod hier.
 
 
 
Verwarming
Op zoek naar de juiste verwarming voor jullie kerstavond of nieuwjaarsnacht?
Wij helpen jullie hier graag mee verder. 
Ons ruim assortiment aan verwarmingen op gas en elektriciteit zijn ideaal om ook op de koude feestdagen buiten te kunnen afspreken.

 
 
 
Cosy & warm
Wil je naast gas of elektriciteitsverwarmingen graag ook nog wat warmte dat meer gezelligheid geeft? Wij verhuren ook vuurkorven en zweedse fakkels.
Wij hebben een groot aanbod aan verwarmingen beschikbaar. 

Hoe weet je welke verwarming je best kunt huren?

Tomas geeft je graag de nodige tips en tricks om de juiste verwarming te kiezen