Verlichting huren

Verlichting huren 

Voor elke gelegenheid heb je ook de juiste verlichting

Dansfeest met tbar verlichting en ledspots in Mechelen
Diner op huwelijksfeest met lichtslingers

De juiste belichting maakt HET verschil op jouw feest. Door het kiezen van de juiste kleuren en vooral de gepaste intensiteit creëer je jouw gewenste sfeer!

Veel events vinden (gedeeltelijk) in het donker plaats en daar hebben we een heel ruim aanbod aan spots en lampen om de juiste sfeer te creëeren. 

Hier geven wij jullie de nodige tips om de juiste verlichting te kiezen op jullie feestelijke gelegenheid.

1. Welke verlichting heb je nodig?

1.1. Verlichting voor muur of plafond

1.2. Sfeerverlichting

1.3. Decoratieve verlichting

1.4. Tentverlichting

1.5. Disco verlichting

1.1. Verlichting voor het uitlichten van een muur of plafond 

Als je verlichting plaatst tegen een muur of plafond kan je een hele leuke sfeer creëren. Een mooie muur kan zo verlicht worden als het donker is of je kan een lamp van beneden naar boven laten schijnen in je stertent om je tent 'licht te laten geven'. 
Heel leuk hier is om met kleuren te werken. Zo maak je de ruimte ineens heel warm bv. door een oranje, rode kleur te gebruiken. 
outdoor ledspots bij hugo boss winkel in antwerpen

Outdoor ledspots voor winkel

Lichtslingers voor evenement

Welke verlichting kan ik hiervoor huren?

Wil je een muur of plafond verlichten of de focus echt op iets leggen? Dan raad ik de volgende verlichting aan:

Wil je buiten een muur verlichten? Huur dan onze outdoor led spots
Deze led spots kun je in verschillende kleuren zetten. Kies zelf je kleur en laat je spot zo buiten staan. Deze spots zijn draadloos waardoor je geen onnodige kabels moet voorzien voor elektriciteit. Doordat de spots draagbaar zijn, zorgt dit ervoor dat je deze ook onder een boom kan zetten of op een plek waar geen elektriciteit is. Daarnaast zijn deze led spots ideaal voor buiten. Deze kunnen namelijk tegen de regen. 
Grootste voordeel: Geen elektriciteit nodig want deze spot werkt op batterijen. 
 
Wil je binnen een muur of plafond verlichten? Huur dan onze indoor ledspot
De indoor ledspot heeft ook een enorm aanbod aan kleuren en als je wilt kan je zelf je eigen kleur instellen. Deze ledspot kan enkel binnen geplaatst worden omdat deze niet tegen water kan. Deze spots werken op stroom dus er moeten kabels voorzien worden naar deze spots.
Grootste voordeel: Deze spots kunnen ook opgehangen worden en gebruikt worden als discoverlichting. 
 
Wil je grote ruimtes van verlichten? Huur dan onze Floodlight hq 400
Deze verlichting wordt vaak gebruikt voor beurzen en binnenmuren. Verschil met bovenstaande verlichting is dat deze verlichting enkel wit schijnt en geen andere kleuren heeft. 
Als je deze verlichting wilt ophangen voorzie je best ook ophangmogelijkheden. Onze floodlight is spatwaterdicht en kan zowel buiten als binnen gebruikt worden. 
Grootste voordeel: krachtig wit licht dat ideaal is voor grote evenementen. 
 
Wil je buiten ruimtes verlichten voor parking of bomen verlichten? Huur dan onze Led spot outdoor 100 watt (wit licht). Deze verlichting is op basis van led en dus iets minder krachtiger dan onze Floodlight hq 400. Deze verlichting is ideaal om buiten bomen te verlichten of kan dienen als verlichting op een parking. Deze led spot kan zowel buiten als binnen gebruikt worden. Is spatwaterdicht en kan enkel wit licht voorzien. 
Grootste voordeel: kan gehuurd worden als ledspot op statief en is heel makkelijk te gebruiken voor bv. opbraak en afbraak van events. 

1.2. Sfeerverlichting met lichtslingers

Lichtslingers zijn fantastisch. Ze zorgen voor sfeer en verlichting en toveren je locatie helemaal om tot een echt feest. 
Onze lichtslingers zijn beschikbaar in verschillende vormen, kleuren en maten om jullie feest van een enorme gezelligheid te kunnen voorzien.
 
Lichtslinger op tuinfeest

Lichtslingers 20m dimbaar

Lichtslingers en indoor ledspots op personeelsfeest winter

Lichtslingers en indoor ledspots

Welke lichtslingers kan ik het best huren?

Wij bieden verschillende lichtslingers aan. Ons groot aanbod aan lichtslingers zorgt dat je veel keuze hebt :-). Deze lichtslingers worden vooral gehuurd om buiten op te hangen of in vouwtenten. 

Onze meest verhuurde lichtslingers

1. Lichtslinger van 20m, warm wit, niet dimbaar - 1 lamp per meter. Deze lichtslinger is ideaal voor grotere ruimtes waar niet al te veel licht voorzien moet worden en waar sfeer centraal staat. Zo kan je de lichtslingers gebruiken om een weg/padje te verlichten of om je terras te verlichten. Deze lichtslinger kan doorgelinkt worden aan een andere lichtslinger. Kan doorgelinkt worden tot max 7/8 lichtslingers. De kabels zijn mooi zwart van deze lichtslinger. Ideale sfeerverlichting. 

2. Lichtslinger van 20m, warm wit, dimbaar - 1 lamp per meter. Deze lichtslinger zorgt voor warm witte verlichting die kan gedimd worden. Voordelen van dimbare verlichting is dat je de verlichting fel kan staan tijdens het diner van je huwelijk en naargelang je richting het dansfeest vordert kan de verlichting gedimd worden. Deze lichtslinger kan ook worden doorgelinkt tot max 3 lichtslingers. De kabels zijn mooi zwart. 

3. Lichtslinger van 20m gekleurd - niet dimbaar - 1 lamp per meter. Deze lichtslinger is ideaal voor leuke feesten waar kleur centraal staat. De lampen zijn afwisselend in het rood, groen, blauw, oranje en geel. Deze lichtslinger kan doorgelinkt worden tot max 7/8 slingers en de kabels zijn zwart. 

Welke lichtslingers bieden we nog aan?

Bij Eventa Rent hebben we naast deze top 3 verlichting nog heel wat andere lichtslingers: lichten in 1 of 2 verschillende kleuren, witte lichtslingerkabeel ipv zwarte lichtslingerkabel, lichtslingers met een halve meter tussen elk lampje,...
Tips voor bij onze lichtslingers
  • Met behulp van een colson bandje kan je heel eenvoudig onze lichtslingers ophangen aan een haak of lus. Op deze manier kan je de lichtslinger vast maken rond een paal of iets gelijkaardig.
  • Bij onze dimbare lichtslingers huur je ook onze dimmer outdoor. Anders kan je de lichten niet dimmen.
  • Heb je nog palen nodig om de verlichting aan op te hangen? Wij hebben zowel bevestigingspalen die je kan huren of een herdershaak

1.3. Decoratieve verlichting

Decoratieve verlichting zorgt voor de extra sfeer en gezelligheid. Deze verlichting kan gezien worden als een lichtje in het duister om de weg te leiden, een eyecatcher,... 
Wij hebben hier enkele decoratieve verlichtingen op een rijtje gezet. Weet dat andere verlichting die wij hierboven of hieronder vermelden ook als decoratieve verlichting gezien kunnen worden maar onderstaande zijn voor ons helemaal deco. 

Mooie decoratieve verlichting voor elke gelegenheid

Tafellamp zwart: Leuke decoratieve tafellamp die binnen gebruikt kan worden voor extra verlichting. Ideaal om extra sfeer te creëren. 
 
Hanglamp Rotan (outdoor & batterij): Deze rotan hanglamp is voorzien van een oplaadbare LED lamp die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. De lamp is voorzien van een koord van 3m.

1.4. Tentverlichting

Huur je een tent en zoek je tentverlichting? Ook dat voorzien we graag voor jullie. 
Er zijn speciale verlichtingen voor tenten maar ook onze lichtslingers kunnen jullie makkelijk gebruiken in de tent.
Kleine tip: Als je lichtslingers wilt ophangen in een tent gebruik je best colsonbandjes. Deze kan je nadien makkelijk afknippen. Pas op dat je niet de lichtslinger doorknipt ;-). 
 
Hier geven we nog even een overzicht van onze tentverlichting als je niet voor een lichtslinger wilt gaan. 
Vouwtent en tentverlichting familiefeest

Tentbollen in vouwtent

Specifieke tentverlichting

Tentbollen zijn gekende tentverlichting die makkelijk in een tent opgehangen kunnen worden. Ze zijn gebruiksklaar: Je steekt de stekker in en je hebt verlichting. Deze lampen voorzien led 3w warm wit licht. 
De bollen hebben een omvang van 15 cm. De afstand tussen de bollen is 1,5 meter. Van de stekker tot de eerste bol is er 2,5 meter voorzien. 
Er zijn haken voorzien aan de bollen om de verlichting aan de tent te hangen. De lampen zijn ip 33 en zijn water en stofdicht. 

Wij hebben tentverlichting 6 of 8 bollen.
Tentverlichting - 6 bollen: ideaal voor een tent van 8 meter lang. 
Tentverlichting - 8 bollen: ideaal voor een tent van 10 meter lang. 
 
Naast deze bollen hebben we ook verlichting die gemaakt zijn voor onze vouwtenten. 
Onze tentverlichting 4 spots vouwtent zijn lichten die makkelijk bovenaan een vouwtent gevestigd kan worden. Witte kleur verlichting en er hangen 4 spots van 10 watt aan elke constructie (zwarte stalen vierkant). Zo wordt elke kant van de tent verlicht. De spots kunnen gericht worden naar boven of beneden naargelang jullie noden. 

1.5. Feestverlichting - Discoverlichting

Een dansfeest is geen feest zonder de juiste verlichting! Als je feestverlichting zoekt voor jouw feest of evenement dan ben je bij Eventa Rent op het juiste adres. Wij hebben een groot gevarieerd aanbod aan kwalitatieve verlichting om jullie feest helemaal af te maken!
Skyscanner op bedrijfsfeest met tbar

Skyscanner

t-bar verlichting op dansfeest met koud vuurwerk en barkar

T-bar verlichting

DJ verlichting aka disco verlichting

Onze T-bar 4 ledspots is een heel dankbaar en leuk product. We plaatsen het hier bij disco verlichting maar deze T-bar kan ook gebruikt worden als normale verlichting. Voor de prijs van 1 krijg je 4 spots die je tijdens diner en receptie op 1 kleur kan zetten als sfeerverlichting. Vanaf dat de DJ of de muziek begint voor het avondfeest kan je dankzij 1 knop op de meegeleverde voetbedieningspaneel de sfeer helemaal veranderen. De verlichting verandert in de perfecte discoverlichting waarbij de kleuren op basis van de muziek veranderen dankzij de ingebouwde microfoon.  
De verlichting is makkelijk op te stellen want de spots blijven vast hangen aan de bar en deze schijf je gewoon op de statief. De spots kan je draaien en naar boven of beneden laten schijnen om zo de ideale setting te creëren. 
Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Is spatwaterdicht. Bij hevige regen afbreken en binnen plaatsen. 
 
Wil je nog leuke lichteffecten naast de T-bar? Dan raden we de volgende lichteffecten aan.
Fantastisch om jullie feest af te maken. Veel aanbod om je feest helemaal af te maken!
Ook leuk om te combineren met onze effectmachines (rookmachine, bellenblaasmachine, koud vuurwerk,...) om je feest helemaal af te maken. 

Lichteffect Scanner The winner DMX: Dit is een led-scanner met beweegbare spiegel dewelke op muziek in verschillende kleuren de hele zaal belicht. 

Lichteffect Bumper Waves: Deze discolamp geeft dankzij krachtige led lichten een heel leuk effect over de hele dansvloer. Creëert extra sfeer en is helemaal zorgeloos dankzij de auto functie waarbij deze de lampjes laat bewegen op muziek. Leuk te combineren met een rookmachine: dit vergroot het effect van de lichtbundels op de dansvloer.

Blacklight blackgun 400 W: Dit Showtec Blacklight kanon 400W is altijd een succes op de meest uiteenlopende feesten! Dit blacklight kanon zorgt ervoor dat alle witte objecten en kledingstukken in de wijde omtrek blauw kleuren. Echt een product wat niet kan ontbreken op jouw party! Werkt het beste als het goed donker is. 

Lichteffect strobo 1200W: Een stroboscoop zorgt voor lichtflitsen. Deze lichtflitsen kunnen versteld worden op vlak van snelheid. Deze kan kan zowel stand-alone of dmx gebruikt worden. Ideaal voor Halloweenfeestjes of goede dansfeesten waar het alles wat heviger mag. 

Lichteffect Laser Cube 500mw RGB/ DMX:  Deze laser in verschillende kleuren is indrukwekkend voor elk feest. Er zijn heel wat leuke ingebouwde figuren en teksten. Je kan deze eenvoudig laten bewegen op de muziek. Super tof en origineel lichteffect!