Verhuur van stoelen voor elke gelegenheid!

Verhuur van stoelen, poefjes, banken en barkrukken

Bij ons zit je goed!

Trouwstoelen op huwelijk in Linkeroever Antwerpen

Eventa Rent verhuurt allerlei types stoelen en banken om de gasten op jouw trouwfeest, lentefeest, communie, verjaardagsfeest een geschikt plaatsje te bieden.

Goedkope prijzen, groot aanbod en sterke service maken van ons jouw ideale feestverhuurpartner.
Dit in Antwerpen, Gent, Mechelen, Brussel en heel Vlaanderen.

Stoelen

Op zoek naar een simpele en goedkope zwarte klapstoel voor je straatfeest, een witte houten stijlvolle stoel voor je trouwfeest, een retro houten klapstoel voor je themafeest of zelfs een troon in goud en bordeaux voor jouw verjaardagsfeest? Dat en veel meer stoelen hebben wij ons in aanbod om te huren aan de beste prijs:
Stoelen op persconferentie bij bedrijf
Poefjes in verschillende kleuren bij Eventa Rent

Poefjes

Poefjes huur je aan de beste voorwaarden bij Eventa Rent. Vierkante of ronde poefjes, wit, zwart of kleurrijk in leder of steigerhout; voor elk feest vind je bij ons de geschikte poef!

Banken

Ook banken kan je huren bij Eventa Rent feestverhuur! Combineer banken en poefjes naar hartelust, bij een bank vind je meestal ook een bijpassende poef of tafel.
Biertafel met bierbank en lounge zetels tijdens verjaardagsfeest
Barkrukken op trouwfeest in Mechelen

Barkrukken

Barkrukken zorgen voor the best of two worlds op je feest: je behoudt de dynamische sfeer om bv. een dansfeest op gang te brengen of het verdelen van je tijd tussen verschillende groepen aan te moedigen. Tegelijkertijd ben je pijnlijke voeten en moeheid voor. Dit allemaal gecombineerd met sterke prijzen, topkwaliteit en goede service van onze kant. Hieronder vind je onze selectie barkrukken.
Vergeet niet te combineren met onze partytafels om je gasten van al het gemak te voorzien.
witte designstoelen tijdens diner op huwelijksfeest