Originele spelen huren

Originele spelen huren 

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. 

Kinderen spelen op kamp met een xxl twister van Eventa Rent

Uitdagend, out-of-the-box, leuk voor jong en oud

Het moeten niet altijd springkastelen of grote attracties zijn op feesten. Je kan extra veel plezier ervaren door (veel) kleine spelen
Heb je een kleine tuin en wil je toch iets leuk voor jong en oud voorzien? Of wil je eens iets helemaal anders voorzien voor je gasten?
Hier geven we je graag enkele leuke uitdagende spelen mee die leuk zijn.
 
Deze originele spelen zijn te combineren met onze springkastelen en hindernisbanen maar zijn evengoed leuk op zichzelf. 

1. Voor de kleinsten

Leuke spelen voor de jongste feestvierders

Komen er veel peuters en kleuters naar jullie evenement en willen jullie ze op een leuke manier entertainen? Onderstaande spelen zijn heel leuk voor peuters en kleuters. Deze spelen zijn ideaal voor thuis maar kunnen zeker ook voor schoolfeesten, buurtfeesten of op een braderij. 

Leerrijke spelen voor kleuters en peuters

Peuters en kleuters uitdagen: ook dat kunnen wij met onze originele spelen.
Met onze out-of-the-box spelen hebben de kinderen urenlang plezier.
  • Peuterset
    Wil je de peuters helemaal uitdagen? Dan is onze peuterset ideaal. 
    Deze set is voorzien van verschillende spelletjes om de motoriek van de peuters te verbeteren. 
    Wat zit er in onze peuterset? Een grote en kleine tol, een springdier, voelstenen, rotsen om routes mee te maken, een balansbord met labyrint en een wobbelbord. 
jongen springt over speelrotsen

Grote springkastelen voor kleine avonturiers

Bazingaaa.... 

Deze toppers vallen onder onze springkastelen maar zijn de moeite waard om hier te vermelden voor de kleine avonturiers. 

Onze ballenbaden zijn naast ballenbad eigenlijk echt een speelruimte voor de allerkleinsten. Ons ballenbad is voorzien van een glijbaantje, een springvlak en zweefbalspel. Zo worden de peuters en kleuters uitgedaagd en geprikkeld om veel te spelen en veel te ervaren. 

Liever geen ballenbad maar wel een gepast springkasteel voor kleuters en peuters? Ons springeiland in thema jungle is ideaal voor deze leeftijd! Super origineel en leuk om veilig in te springen en te ontdekken. 
Ballenbad springkasteel op braderij

2. Voor de teamspelers

Leuke spelletjes die met meerdere gespeeld kunnen  worden

Spelletjes spelen met meerdere is altijd leuker dan alleen. Verwacht je veel mensen of kinderen en wil je iedereen laten samenspelen? Dan zijn de volgende leuke en originele spelen ideaal voor jullie. 

Spelletjes voor twee personen

Vier op rij

Het bekende vier op een rij spel maar dan in het groot!
Heel leuk voor kinderen en volwassenen. Ons vier op een rij spel wordt veel gehuurd door scholen en organisaties. Ook heel leuk voor kinderfeestjes. 
tomas en jenten spelen vier op een rij

Sumopakken

Een leuk avondje gepland met vrienden? Een weekendje weg? Of gewoon voor een kinderfeestje? Onze sumopakken zijn leuk voor jong en oud. Daag je tegenstander uit en zorg ervoor dat deze zo snel mogelijk valt. Door de sumopakken loop je echt als een sumoworstelaar. Niet enkel leuk om te spelen maar ook heel leuk om naar te kijken.
Onze sumopakken zijn beschikbaar voor zowel kinderen als volwassenen.
Volwassenen met sumopakken op oudjaar in leuven

Spelletjes voor meerdere personen

Leuke gezelschapsspelen

De gekende gezelschapsspelen maar dan in een groter jasje! Deze spelen zijn zowel voor kinderen als volwassenen heel leuk om te spelen. Doordat de spelen door iedereen gekend zijn is de drempel tot spelen veel kleiner en wordt er op familiefeesten of teambuildings meteen gespeeld.
 
Wat bieden wij aan als leuke grote gezelschapsspelen?
 
Mikado XXL: Iedereen kent Mikado! Maar deze Mikado is wel wat groter! Speel met je familie en vrienden buiten! Een echte eyecatchers op jouw feest. 
Jenga XXL: De spanning is om te snijden bij het spelen van Jenga XXL. De kleine versie die normaal op tafel gespeeld wordt is niets tegenover deze mega versie. Daag je vrienden, collega's en familie uit voor dit leuke spel! Ideaal voor binnen als buiten. 
Set reuzespelen: Wil je een hele set met reuzespelen voorzien? Dat kan! In deze set zit het volgende: een Mikado spel, een Frisbeedarts, een Dominospel, een Jengaspel en een damspel.  Deze Mikadoset en Jengaset zijn kleiner dan onze XXL versies die apart te huur zijn. 
Twister XXL: Het gekende twisterspel maar dan VEEL groter! Hierdoor kan je met veel meer mensen spelen. 
Kubb spel: Een minder gekend gezelschapsspel maar niet minder leuk! Het Kubb spel begint steeds populairder te worden. Dit spel kan je makkelijk met meerdere mensen spelen en is heel leuk tijdens een teambuilding of tuinfeest. Wissel af en toe af van team! Ook dit spel kan gespeeld worden door kinderen en volwassenen.
 

Zweten geblazen!

Op zoek naar een spel waar je nog net een beetje actiever in actie moet schieten dan de andere spelen? Check Check Check! Wij bij Eventa Rent hebben de ideale spelen voor de actievelingen onder ons!
Basketbalspel: Het spel waar iedereen op de kermis graag een kans waagt en waar het enorm zweten geblazen is, kan ook thuis gespeeld worden! Daag je vrienden uit en ga de uitdaging aan! Wie scoort het meeste?
Skilatlopen: Zweten en communiceren is de boodschap bij skilatlopen! Daag andere mensen en groepen uit en kijk welk team het snelst synchroon kan lopen met de skilaten aan! Ideaal voor teambuildings en personeelsfeesten. 
Het bekende vier op een rij spel maar dan in het groot!
Heel leuk voor kinderen en volwassenen. Ons vier op een rij spel wordt veel gehuurd door scholen en organisaties. Ook heel leuk voor kinderfeestjes. 

Super originele spelen

Al onze originele spelen zijn origineel maar wat als het NOG origineler mag? 
Iets dat je niet snel ziet op een feestje en waar jullie mee willen uitpakken? Het kan!
 
Onderstaande spelen zijn speciaal, origineel en super leuk om te spelen!
 
Trekrodeo: Onze trekrodeo is enkel voor kinderen en wordt ook wel eens gezien als klein interactief springkasteeltje. Iemand zet zich op het springkasteel en doordat andere aan de touwen trekken kan de persoon er af vallen. Zoek je een versie voor volwassenen of mag het wat extremer? We hebben ook een Mechanische Rodeostier ter beschikking! 
Wack a Mole: Dit had je nog niet op je feest! Een echt mollenspel! 1 iemand moet proberen de mollen op hun hoofd te slaan met de daarbij voorziene stok! De mollen moeten proberen om zoveel mogelijk ballen te pakken zonder geraakt te worden! Een super leuk spel dat sowieso nog niemand kent! 
Jongen op trekrodeo van Eventa Rent
Bijlgooien door Tomas
Verschillende originele spelen van Eventa Rent op communiefeest