Afzetpalen en afzetkoorden huren

Professionele afzetpalen en afzetkoorden

Huren van verschillende afzetpalen met afzetkoorden in alle kleuren

 
 
Huren van afzetpalen is vaak de mooiste en meest professionele manier om signalisatie in een ruimte of aan een inkom te brengen. Met afzetpalen in verschillende kleuren (zwart, goud of chroom) en stijlen geniet Eventa Rent in België en Nederland de voorkeur voor professionele klanten wat betreft de huur van afzetpalen voor zowel binnen als buiten.
 

Afzetpalen huren

Rode loper met afzetpalen voor inkom

Onze meest verhuurde afzetpaal is de klassieke rvs paal waarbij je naar eigen stijl verschillende afzetkoorden kunt bijhuren.
Voor elke versie kan je ook een signalisatie bord huren. Dit is een soort A-4 kaarthouder uit plexi waarbij je met een A-4 blad je eigen persoonlijke boodschap aan je bezoekers kan overbrengen.

We geven je graag een overzicht van onze zware afzetpalen:

De standaard afzetpaal met koord
De standaard afzetpalen met de linten zorgen niet alleen voor handige afscheiding, ze stralen echt klasse uit in de kleur naar keuze. De palen zijn gemaakt uit hoogwaardig rvs en zijn weerbestendig. Deze palen bieden we aan in chroom en in het goud.

Zwarte afzetpaal met trekband
Het grote verschil met onze standaard afzetpalen is dat deze een uittrekbaar lint kennen. De kop is voorzien een uittrekbare band, met een lengte van 1,80 meter en kent 3 bevestigingspunten om een ander lint 'in te klikken'.
Op de zwarte afzetkoord staat de 1,5m afstandsopschriften zodat je bezoekers afstand kunnen houden zonder extra opschriften op de vloer.

Afzetkoorden huren

Met de klassieke afzetpaal in chroom of goud kan je bij het afzetten van je rij nog een extra kleurentint toevoegen door de juiste afzetkoord te kiezen.

Een belangrijkste eerste vraag is of je je signalisatie binnen of buiten wenst te plaatsen. Als je de afzettouwen buiten plaatst vallen de indoor koorden af. Deze banden zijn gemaakt in velours en zijn niet bestand tegen de regen.
Afzetkoord
De afzetkoord van 1,5m is gemaakt voor de standaard afzetpalen ( zonder ingebouwd uittrekbaar lint). De afzetkoorden kennen 1,5m lengte. Deze vallen heel mooi als je de palen 1m van elkaar zet. Als je dus 10m wenst 'af te zetten' met onze afzetkoorden bestel je dus 11 afzetpalen en 10 koorden.

De standaard afzetpalen kennen bovenaan een rond bevestigingsplaat waaraan je naar elke richting een afzetkoord kan vastklikken.

Wat de koorden betreft is het belangrijk om afhankelijk van het gebruik indoor of outdoor koorden te gebruiken, let hier zeker even op.
Verschillende kleuren outdoor afzetkoorden

Deco-element als afscheiding

Oranje en witte loper voor entree met decoratie

Bij de organisatie van de signalisatie voor de opening van een winkel of bij het inplannen van de 'flow' en stroom van bezoekers kan je out of the box denken en elementen van het decor gebruiken.

Voor het duidelijk maken van de inkom van je event of winkel moet je niet twijfelen en zijn er geen betere stijlvolle oplossingen dan een lijn met palen met de nodige koorden of afzettouwen.
 
Binnen daarentegen kan je wel spelen met pilaren in het gebouw en mooiere afscheidingswanden zoals onze kunstpalmen, houten zuilen maar ook het gebruik van lopers op de grond geeft heel duidelijk aan hoe mensen moeten wandelen.

Trots om reeds heel wat bedrijven, events en winkels te hebben BEGELEID

Na vele postieve feedback mogen we dit wel zelfzeker stellen: Eventa Rent biedt de oplossing voor het creëeren van de juiste stroom aan bezoekers, zowel buiten als binnen.
 
En omdat we dit niet graag zomaar pretenderen vind je alvast enkele leuke projecten hieronder:
 

Voorzien van rijen in alle campussen van KdG Hogeschool in Antwerpen

Voor de cafetaria's op 4 verschillende campussen van Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen hebben we gloednieuwe zwarte afzetpalen voorzien om studenten en personeel in rijen te laten aanschuiven in de cafetaria's. 

Afzetpalen met trekkoord bij KdG hogeschool
Zwarte afzetkoorden bij winkelketen C&A

Laatste winkelzondag op de Meir voor C&A voor lockdown Corona

Eind oktober 2020 werd het duidelijk dat de regels inzake afstand in winkelstraten strikt moest worden opgevolgd. We hebben C&A dan ook last minute kunnen helpen met een vroege zaterdagochtendlevering met zilvereen afzetpalen en zwarte afzetkoorden voor een veilige afstand tijdens het wachten.

Zwarte afzetpalen voor Ketnet bij inkom op "Gala van de gouden K's" in sportpaleis

Tijdens de kerstvakantie van 2019 hebben we Ketnet geholpen met onze zwarte afzetpalen met uittrekbaar lint voor het creëren van een vlotte doorstroom van de duizenden bezoekers in het sportpaleis.

gala gouden k's met afzetpalen en koorden

Opening Leonidas Berchem

Afzetpalen dienen niet louter worden ingezet voor signalisatie. Boel gerust aan wat extra 'cachet' er wordt gecreëerd door onze afzetpalen in combinatie met rode loper en een ballonnenboog.
Rode loper en afzetpalen bij opening winkel Leonidas

Huwelijk Hans & Lieze

afzetpalen, rode loper en statafels met witte hoes op huwelijksfeest

Discofeest  50-jaar Patrick

Rode loper op 50e verjaardagsfeest met afzetpalen en rode koorden

Transport van je gehuurde afzetpaal

De afzetpaal kan zowel afgehaald worden door jou als geleverd door Eventa Rent
 
We vervoeren deze palen (in veel gevallen) vanaf 10 stuks in een transportkar.

Afmetingen transportkar (lxbxh): 76x127x195cm
Capaciteit transportkar: 16 stuks
 

Levering door Eventa Rent

Bij levering worden ze in transportkar afgeleverd en verwachten we ze bij ophaling opnieuw klaar staan in transportkar.

Afhaling bij Eventa Rent

Bij afhaling kan transportkar worden meegegeven, afhankelijk van je transportmiddel.
Let op bij afhaling: zorg voor goed transport dat ze niet beschadigd geraken. Bij ons kan je wel verhuisdekens meekrijgen om krassen te vermijden.

Sterke service = Intens onderhoud

Kwaliteitsvolle materialen aanbieden kan alleen maar als elk artikel op een kwaliteitsvolle manier wordt onderhouden.
Bij Eventa Rent is kwaliteitsvolle service geen hol woord. Hier schuilt wel degelijk een structurele wijze van omgaan met ons materiaal achter:
 

1. Kwaliteitsvolle aankoop

Een goed verhuurproduct start bij de aankoop van kwaliteitsvol materiaal. Door jarenlange ervaring weten we welke aspecten van elk artikel belangrijk zijn. Om die reden gaan we zeker niet alleen kijken naar het prijskaartje van een artikel maar wegen we dit af ten opzicht van kwaliteit en kenmerken om zo duurzaam mogelijk te  investeren.
Voor we tot aankoop aangaan zorgen we voor een goede relatie met de leverancier. In vele gevallen geven we de voorkeur om aan te kopen bij de producent. We zijn ervan overtuigd van hoe dichter we staan bij de productie hoe meer controle we hebben over de kwaliteit.
 

2. Intense controle na huurperiode

Elk artikel gaat door de handen van onze medewerkers voor het proper en met folie, transportkist of transporthoes in ons magazijn wordt weggeplaatst. Alles wat in de rekken staat is zorgvuldig nagekeken op de werking en zorgvuldig gepoetst.

Bij schade wordt een artikel onmiddelijk uit roulatie gehaald en nagekeken in functie van herstelling indien mogelijk en vervanging waar nodig.

3. Regelmatige vervanging van ons aanbod

Omdat we bij Eventa Rent niet willen wachten tot als een product 'op' is verkopen we onze materialen wanneer ze nog in goede staat zijn. Op deze manier kan je bij ons steeds degelijk 2dehands materiaal aankopen en verlagen we de kans op defecte producten en slijtage zodat onze klanten steeds nieuwe en mooie producten ontvangen.

Wist je dat we sinds ons eerste jaar een krokodillenspringkasteel in ons aanbod hebben en dat de krokostad reeds de 4de versie is van hetzelfde springkasteel?