Werken bij Eventa Rent

Bediening tijdens personeelsfeest in mobiele bar

Werken bij Eventa Rent

Eventa Rent is een hedendaags verhuurbedrijf van feestmateriaal. Ons doel is om particulieren en bedrijven te laten genieten van gecontroleerd (functionerend en proper) feestmateriaal aan een correcte prijs via een persoonlijke aanpak.

Wij zijn enorm trots dat we de favoriete plezierleverancier zijn van zowel klanten als eigen medewerkers. De basis van elke samenwerking is een win-win. Wat goed is voor ons moet ook goed zijn voor jou als medewerker maar ook voor de klant. Het evenwicht in de driehoeksverhouding tussen het bedrijf, de medewerkers en de klant staat voor ons centraal. De winst voor elke partij is het uitgangspunt waarmee Eventa Rent elke uitdaging wil aangaan.

Dankzij de focus op onze mensen proberen we ieders talenten maximaal te benutten en mensen te laten groeien in de rol die hen het meeste ligt.

We zoeken steeds hulp in de week op dagbasis of in het weekend in de vorm van flexi-jobs en studentenjobs. Daarnaast zijn er regelmatig vaste betrekkingen die open staan. Dit zijn verschillende profielen. Magazijniers, chauffeurs, poetshulp voor springkastelen en ons meubilair, klusjesmannen en -vrouwen. Ook office managers die graag hun handen uit te mouwen steken en houden van een gevarieerde job mogen zich aanmelden. 

Wil je samen met ons mensen blij maken met springkastelen en feestmateriaal? Solliciteer dan vandaag nog door jouw CV en korte motivatie door te sturen naar hr@eventarent.be!

Plaats tewerkstelling

Eventa Rent
Dijkstraat 2A, 2630 Aartselaar