Feesttenten huren

Tenten huren 

Verhuur van allerlei soorten feesttenten, tentpakketten en tentvloeren

Goedkoop een tent huren in de regio Antwerpen, Brussel, Mechelen, Gent,...? Dat kan in alle maten en gewichten bij Eventa Rent, zowel afgehaald als geleverd en geplaatst. We hebben voor elke gelegenheid een geschikte tent; van tuinfeesten en communiefeesten tot trouwfeesten en verjaardagsfeesten.

Naast de vlotte communicatie en mooie artikelen waarderen onze klanten het groot aantal aan toebehoren die wij graag mee voorzien bij het huren van een tent: tentverwarming, muziekinstallatie, springkasteel, koeling, tentgewichten,...: wij voorzien het graag!

Kijk hieronder even mee in ons uitgebreid aanbod aan feesttenten, tentvloeren en tentinrichting. Onze tentpakketten hebben we met onze ervaring samengesteld om het je nog dat tikkeltje eenvoudiger te maken!

Onze feesttenten zijn ideaal als je extra overdekte ruimte nodig hebt om op jouw feest de regen of de koude geen spelbreker te laten spelen! Onze tenten kunnen echter in geen geval gebruikt worden als kooktent (geen barbecue, frituur, paella, mosselen,...). Dit zorgt voor zoveel vuil en vet aan de tenten waardoor deze niet meer aan de perfecte staat zou voldoen voor mooie tuinfeesten.

 1. Vouwtenten / partytenten
 2. Organische stertenten / starshades
 3. Tentpakketten
 4. Tentinrichting
 5. Tentvloeren

1. Vouwtenten

Partytenten met of zonder zijwanden; eenvoudig, handig en goedkoop!

Bijna al onze klanten zijn op zoek naar
een mooie maar eenvoudige tent;
om snel op te zetten;
dewelke niet te veel kost;
toch professioneel en stevig is.
 
Lijkt dat van het goede teveel? Neen hoor, met onze professionele vouwtenten bieden we sinds 2018 de oplossing voor elk type feest.
 
Onze partytenten kunnen tevens afgehaald worden, voor ieder wat wils!

Kenmerken tenten

De tenten worden, ook bij levering, steeds door de klant opgebouwd. Uiteraard ontvang je ten allen tijde een overzichtelijke handleiding, geven we een woordje uitleg en zijn we bereikbaar voor mogelijke hulp. Onze ervaring leert echter dat men geen problemen ervaart bij plaatsing van de tent.

Elke keer opnieuw feliciteren onze klanten ons met de keuze van de tenten: 'Tomas, zo eenvoudig om deze op te zetten, echt top'. Deze ervaring delen we dan ook met jullie met onderstaande afbeelding dewelke goed weergeeft in hoeveel seconden en hoe je de tent plaatst:

2. Organische stertenten

Stijlvol, natuurlijke look & indrukwekkend

Mag het iets specialer en heb je voldoende plaats? Dan is de keuze voor een stertent vanzelfsprekend voor jouw evenement!

Een starshade is een heel stijlvolle tent om jouw feest extra uitstraling te geven - al onze stertenten zijn in zandkleur.

Inbegrepen in de prijs

 • Opstelling en afbraak

 • Verankering met professionele pinnen

 • Belangrijk is dat we tot locatie plaatsing met de bestelwagen kunnen rijden - indien niet even laten weten vooraf

 • Verankering: in gras - indien niet op gras even vragen naar de mogelijkheden

 • Niet inbegrepen: transportkost - op aanvraag

3. Tentpakketten

Wij hebben reeds nagedacht in jouw plaats!

Heel wat feesten hebben exact hetzelfde nodig. Daar spelen wij graag op in door een pakketje voor je samen te stellen. 

Afgehaald of thuis geleverd: zoals je wenst!

Tentpakket uitbreiden met:

Onze tentpakketten worden regelmatig uitgebreid met:

Plaatsing Tentpakket

De tenten en het meubilair worden, ook bij levering, steeds door de klant opgebouwd. Uiteraard ontvang je ten allen tijde een overzichtelijke handleiding, geven we een woordje uitleg en zijn we bereikbaar voor mogelijke hulp. Onze ervaring leert echter dat men geen problemen ervaart bij plaatsing van de tent en het meubilair.

Elke keer opnieuw feliciteren onze klanten ons met de keuze van de tenten: 'Tomas, zo eenvoudig om deze op te zetten, echt top'. Deze ervaring delen we dan ook met jullie met onderstaande afbeelding dewelke goed weergeeft in hoeveel seconden en hoe je de tent plaatst:

Tentinrichting

Voor elke tent wat wils

Bij Eventa Rent huur je niet alleen je tent, maar ook al het mogelijke dat je in de tent nodig hebt voor een mooi feestje.

Afhankelijk van het type feest en het aantal genodigden maak je je keuze. Hieronder een idee van de mogelijkheden. Als je doorklikt op elk type kom je op de juiste pagina terecht waar alle informatie en prijzen zijn vermeld.

Iets anders nodig?

Het exacte materiaal dat je zoekt vind je niet hierboven of op onze website?

Geen probleem, vraag ons of we deze kunnen voorzien en wij doen het mogelijke!

Tentvloer huren

Eenvoudig, handig & goedkoop!

Welke vloer verhuren wij?

Eventa Rent verhuurt de moderne versie van een tentvloer: de mooie donkergrijze pvc tegels dewelke 0,5m op 0,5m meten.

Zorg er voor dat uw gasten steeds propere schoenen en droge voeten hebben, voorkom het wegzakken van stoelpoten in het gras.

De modulaire vloertegels klikken makkelijk en snel in elkaar. Zonder het gebruik van gereedschap. de tegels zijn daarenboven bijzonder licht en dus makkelijk te transporteren en te installeren. Uw gazon wordt beschermd maar kan nog steeds goed ademen dankzij de verluchtingsgaten.
 
Licht, maar toch ontzettend sterk. Een auto of bestelwagen mag op deze vloer rijden. De vloer is zeer makkelijk te reinigen en indien toch wat nat, is de vloer nog steeds niet glad, door de antislip textuur. Vloer perfect aan te passen aan elke formaat van tent.

Kenmerken Tentenvloer

 • Kleur: donkergrijs

 • Materiaal: polypropyleen

 • aAfmetingen

  • Elke tegel meet 0,5m x 0,5m x0,03 m hoog

  • Transport: wij transporteren ze per 2 tegels naast elkaar: 0,5 x 1m

 • Gewicht per tegel: 1,5kg

 • Ondergrond: voorzie een vlakke ondergrond

 • Indien deze na gebruik vuil is dient deze uiteraard te worden afgespoeld

Haal je het bij ons op op brengen we het tot bij jou?

Voordelen van afhalen: 10% korting en geen transportkosten; je bespaart minstens 65 euro.
 
Kom je je tent en toebehoren ophalen* of heb je graag dat we leveren? Bekijk de mogelijkheden op onze pagina voor ophaling en levering
 
Een extra voordeel is de enorm eenvoudige handleiding en instructiefilmpje
 
* Ophalen niet mogelijk bij een startent. Deze worden altijd door ons geleverd en opgesteld.