unicorns feest

Unicorn feest

Voor iedereen wat wils op een fantastisch unicorn feest!

Ook wij bij Eventa Rent zijn stapelzot van eenhoorns en helpen je heel graag verder om het perfecte unicornsfeest te organiseren. 
 
Met ons assortiment aan verhuurartikelen en een beetje creativiteit organiseer je zo een heel leuk feest waar elke unicorn-lover gelukkig van wordt. Sowieso geschikt voor jong en oud!
 

Leuke ideetjes voor het ideale unicorn-feest

 • Een unicornfeest is niet compleet zonder het juiste springkasteel. Wij hebben twee springkastelen die helemaal in thema passen. 
  • Onze mulitfun Unicorn is een heel leuk springkussen met vooraan een eenhoorn en afgewerkt met regenboogkleuren.
  • Onze midi Unicorn is een kleiner springkasteel voor kleinsten. Dit mooie roze springkasteel heeft een springvlak en een leuke glijbaan.
    
 • Bij eenhoorns horen de nodige regenboogkleuren. Ons suikerspinmachine en popcornmachine kunnen erbij helpen om jullie feest helemaal in thema te brengen. 
  • Leuke tips voor originele unicornpopcorn en -suikerspin vind je hier.
    
 • Zoeken jullie nog de juiste verlichting voor het feest? Doe eens lekker zot! Onze verlichting kan ervoor zorgen dat het feest HELEMAAL in thema is. 
  • Onze indoor ledspots kunnen in verschillende kleuren ingesteld worden. Wat dacht je van alle regenboogkleuren op verschillende lampen of laat één lamp van kleur veranderen. 
  • Wil je iets heel speciaal voorzien? Huur dan onze blacklight en zorg dat je gasten in kleur gekleed zijn met wat witte tints. Witte veters, t-shirt met strepen. witte sneakers, witte haarlintjes,... Maak een hele donkere kamer en zet de blacklight aan. Zo creeer je een hele leuke ruimte in thema. 
 • Zoek je nog meer leuke ideetjes om het eenhoornfeest helemaal af te maken? Bekijk hier wat wij al voor jullie hebben opgezocht. Wedden dat het een feest wordt om nooit meer te vergeten?

Waarom huren bij Eventa Rent?

Eventa Rent is een verhuurbedrijf gevestigd in Aartselaar. 
Met sterke prijzen en goede service huur je hier alles voor jullie feest. 
Onze troeven:
 1. De beste prijzen in de omgeving Antwerpen
 2. Levering in een uitgebreide lijst van gemeenten
 3. Mooi weer garantie: gratis annuleren bij regenweer
 4. Uitgebreid aanbod aan verschillende types springkastelen en attracties
 5. Snelle en duidelijke communicatie
 6. Nette en verzorgde producten
 7. Klantgericht en klantvriendelijk
 8. Vertrouwensrelatie met onze klanten: er wordt geen borg gevraagd bij springkastelen die geleverd worden. Wij vertrouwen op een goede samenwerking.

Waarom kunnen wij zo’n sterke prijzen bieden?

 1.  Wij voeren alles uit in eigen beheer.
 2. Wij werken samen met lokale traiteurs, feestzalen, kinderwinkels en ervaren heel veel tevreden klanten die opnieuw terugkeren waardoor onze kost aan marketing beperkt blijft.
 3. Wij vinden een correcte prijs en tevreden klanten belangrijker een duurzamere manier van werken dan grote winsten per product.