Tijden van Corona

Plezier & veiligheid hand in hand met Eventa Rent

Een evenement organiseren in 2020… Helemaal anders dan we een jaar geleden verwacht hadden. 
Meer plaats voorzien, afstand behouden, mondmaskers dragen, handen ontsmetten,…. Allemaal maakt het deel uit van onze nieuwe realiteit.
 
Creatief zijn en nadenken hoe je meerdere mensen  het veiligst en het leukst kunt samenbrengen, dat is de boodschap voor de komende dagen, weken, maanden,...
 
Wij helpen je graag verder met het uitzoeken hoe jullie je evenement, feest of bedrijf zo veilig en leuk mogelijk kunt organiseren. Allereerst zorgen wij voor een veilige werkomgeving voor onze medewerkers en klanten. Hiernaast denken wij graag met jou mee om jouw evenement veilig te organiseren met behulp van ons reeds bestaande aanbod aan afzetpalen, deco en meubilair. Ten slotte zouden we eventa rent niet zijn als we n-geen stapje verder zouden gaan. Met een gloednieuw en uitgebreid aanbod aan desinfectiepalen, desinfectiespray en 'desinfectie-fogger' hebben we een groot en professioneel aanbod voor de desinfectie van jouw event.

Huren van desinfectiepalen

Eventa Rent heeft een gevarieerd en groot aanbod aan desinfectiepalen. Dit zowel voor verhuur als verkoop. 

Een desinfectiepaal kan gebruikt worden bij ontvangst van bezoekers bij een onthaal of entree maar kan ook op verschillende plaatsen binnen en buiten gezet worden om mensen ten alle tijden de mogelijkheid te geven om hun handen te ontsmetten. 

 
De desinfectiepalen kunnen via Eventa Rent ook voorzien worden van alcoholgel die ideaal te gebruiken is in onze desinfectiepalen of in de tafelmodel versie van de desinfectiezuilen. 
De desinfectant die voorzien wordt is voor het ontsmetten van handen maar kan ook gebruikt worden voor het ontsmetten van oppervlakken. 
 
Het dubbel gebruik zorgt ervoor dat je onze alcoholgel op je feest, evenement of bedrijf makkelijk kunt gebruiken voor zowel het ontsmetten van handen als voor het ontsmetten van de bar, onthaal, tafels,…. 
 
Bekijk nu ons aanbod van desinfectiepalen via de deze link.

Huren van afzetpalen en koorden

Mensen de juiste weg laten bewandelen op jouw feest of evenement? Het kan.

Met hulp van onze afzetpalen en koorden kan je de weg stijlvol afbakenen en er zo voor zorgen dat mensen de juiste richting oplopen.

Het voordeel van afzetpalen is dat je deze makkelijk kunt verplaatsen waardoor je de route kunt wijzigen indien dit nodig is. 
Wil je de palen niet verzetten maar toch een andere route? De afzetkoorden klik je heel simpel los en vast waardoor je heel snel kunt schakelen als er ineens meer volk voor de deur staat. 

Huren van meubilair

De extra ruimte die voorzien moet worden voor een beperkt aantal mensen is belangrijk geworden. Bubbels zoveel mogelijk gescheiden houden is de boodschap.

Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen is er meer plek nodig voor minder mensen en ook meer meubilair. Extra tafels en stoelen moeten voorzien worden zodat iedereen kan zitten.
 
Bij Eventa Rent kan je tafels, stoelen, muziekboxen,… huren voor korte en lange termijn. We hebben verschillende stijlen en aantallen beschikbaar. 
Ideaal om je extra ruimte in te kleden en om zo toch meer volk te kunnen aantrekken op je evenement. 

Huren van decoratie

Extra ruimte voorzien voor gasten en genodigden zorgt ook voor de nood aan extra inkleding. Creëer op een stijlvolle manier een hele leuke setting voor jullie evenement.
Onze lichtslingers zorgen voor verlichting op jullie evenement. Extra palen kunnen voorzien worden met gewichten zodat je een hele leuke setting kunt maken die zorgt voor een gezellig samenzijn. Naast verlichting zijn onze decoratieve kratten en sierplanten ideaal om op een onopvallende manier een ruimte te vullen of om mensen zo van elkaar te scheiden. 

 

 
Met deze tips en tricks organiseer je hopelijk binnenkort je eigen evenement waar je plezier met veiligheid kan combineren. 
Wij helpen jullie graag en veilig verder. 
 
Heb je zelf nog een vraag hoe je best je feest kunt organiseren in deze tijden of heb je graag meer informatie over bepaalde materialen?
Wij helpen je graag verder en denken mee in je zoektocht naar een passende oplossing.