Onze Plezierleveranciers

"Waar is dat feestje?" is bij ons dagelijks de vraag.

zoek jij een job als flexijob? Bij Eventa Rent ben je aan het juiste adres.

Andy

Plezierleverancier
Vrolijke plezierleverancier die graag een ritje maakt met de Zazou! Hij heeft sterke communicatieskills en houdt van het contact met klanten. Als het mooi weer is, leeft hij zich graag uit op de moto!

Orry

Plezierleverancier

Gewend om heel Vlaanderen te doorkruisen met den Olaf om klanten blij te maken met onze springkastelen & feestmateriaal! Hij is klantvriendelijk, houdt van orde en structuur in zijn camionette & zegt geen nee tegen een last-minute ritje!

Abbas

Poets & Kwaliteitsmedewerker
Hardwerkende medewerker poets & kwaliteitscontrole feestmateriaal die ervoor zorgt dat al het materiaal dat terugkomt van een verhuring er spik en span uitziet! Zit niet graag stil en haalt voldoening uit het helpen van collega’s.

Sonny

Operationeel Verantwoordelijke
Leidt het magazijn in goede banen en houdt van de aansturing van een team. Als teamplayer, zorgt hij voor een goede sfeer binnen het bedrijf. Buiten de werkuren zit hij in de fitness of geniet hij thuis van lekker eten!
zoek jij een job als flexijob? Bij Eventa Rent ben je aan het juiste adres.

Glenn

Magazijnmedewerker
Gemotiveerde magazijnmedewerker die ervoor zorgt dat alle bestellingen tijdig worden klaargezet. Werkt mee aan de reorganisatie van het magazijn en helpt graag anderen om zowel de afhalingen als de leveringen vlot te laten verlopen. Hij is een echte levensgenieter en houdt van de kleine dingen in het leven!

Kenza

Customer Happiness Officer
Enthousiaste administratieve duizendpoot die voldoening haalt uit het helpen van klanten en collega’s. Ze is een talent in het organiseren en plannen en bouwt mee aan de structuur van het bedrijf. In haar vrije tijd gaat ze trampolinespringen en houdt ze van wat quality time met haar neefjes.

Tomas

Zaakvoerder
Gewend om duizend en één vragen per dag te krijgen en probeert van alle markten thuis te zijn: van boekhouding over houtbewerking, verzekeringen, naaimachines, facebookmarketing tot plaatsing van springkastelen. Houdt van de natuur, reizen en zit niet graag stil!
Tomas Wijns, Zaakvoerder van Eventa Rent

Andres

Happiness Visualizer

Voelt zich meer thuis op een surf- of snowboard dan waar dan ook. Je zal hem ook nergens spotten zonder zijn geliefde camera. Met zijn expertise op vlak van foto, video en social media zet hij Eventa Rent online op de kaart. Hij heeft van zijn hobby zijn job gemaakt, maar ziet het nog steeds als zijn grootste hobby.

Andres De Laet Marketing Manager bij Eventa Rent

Jij

Toekomstige Werknemer
Eventa Rent is voortdurend op zoek naar nieuwe werknemers om ons geweldig team te versterken. Je kan onze vacatures eenvoudig online bekijken. Denk je een match gevonden te hebben? Twijfel niet langer en stuur dan vandaag nog jouw CV en korte motivatie naar 
hr@eventarent.be!

JOIN THE EVENTA RENT TEAM! 🙏

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die op zoek zijn naar een uitdagende functie met mogelijkheden om samen met het bedrijf te groeien.
 
plezierleverancier bij Eventa Rent Feestverhuur