Coronaproof feesten

Tomas bij mobiele rvs handwasbak

Eventa Rent is de referentie in België voor jouw coronavrij evenement

In deze uitdagende tijdens is het meer dan eens belangrijk om jouw werknemers te bedanken, jouw boodschap over te brengen, klanten te lokken naar jouw winkels en een nieuw begin te vieren onder de vorm van een evenement, feest of receptie. Nóg belangrijker is dat dit allemaal volgens de nieuwste coronamaatregelen verloopt en volledig corona proof. 

Eventa Rent helpt je hier bij.

Verhuur van coronaproof feestmateriaal

Organiseer je graag alles zelf en heb je al een concept in gedachten? Dan vind je op onze website alle materialen om te huren; van alcoholgel, afzettouwen en wastafels tot tenten, meubilair en verwarmingen. Al jouw benodigdheden op één website, zo gemakkelijk kan het zijn. Check hier hoe je jouw evenement coronaproof kan organiseren:
 
 

Wat hebben we reeds gedaan?

Jarenlange ervaring op vlak van evenementen en feesten

Al jaren verhuren wij al het nodige feestmateriaal voor verschillende types evenementen. 
Naast verhuur van feestmateriaal hebben wij al verschillende evenementen van begin tot einde georganiseerd zowel coronavrij als de jaren ervoor. Birgit was voor Eventa Rent namelijk actief als eventplanner in verschillende bedrijven. 
Afzetpalen voor de winkel van C&A op koopjeszondag
Coronavrij evenement met verwarming, verlichting, vloer en tenten

Bubbeldiner op een vlot op de prachtige vijver van Hoeilaart

In het weekend van 2 oktober hebben we de gemeente Hoeilaart ondersteunt met hun origineel coronaproof diner op, jawel op, de vijver van het gemeentepark. Met 24 vlotten kon er 's middags en 's avonds genoten worden van een heerlijk diner per 6 personen. We moeten je niet vertellen dat de afstand tussen tafels diep was...
Wij hebben gezorgd voor 25 gasverwarmers, 50 draadloze led spots en de nodige tafels.
Coronavrij evenement in tenten met verlichting

Levering meubilair en desinfectiepalen Corona-testdorp in Brussels-Airport

Om aangekomen of vertrekkende passagiers de mogelijkheid te bieden onmiddellijk een corona-test te doen op de luchthaven is er een corona-testdorp voor de aankomsthal op de luchthaven geïnstalleerd.
Als betrouwbare partner hebben we snel gereageerd om het testdorp te voorzien van tafels en stoelen voor de administratieve medewerkers en verpleging, handige desinfectiepalen voor bezoekers en verwarming bij het wachten.
Ook voor het pers-event tijdens de opening van de site hebben we de nodige extra zitplaatsen en tafels voorzien voor de journalisten.
Corona vrij evenement georganiseerd in Belgie in bubbels

Coronaproof pers event Plan International

Op het Museumplein in Brussel hebben we 11 oktober op wereldmeisjesdag plan International mogen bijstaan met draadloze micro's aan speakers op batterij met Minister Sophie Wilmès en Meryame Kitir. Last minute hebben we nog een tent meegenomen om rekening te houden met de slechte weersvoorspellingen.