Kubb spel Huren

Dit is een leuk en origineel spel van de Vikingen. Een ideaal spel om kinderen en ouders samen te laten spelen. In België heeft dit sinds enkele jaren heel wat bekendheid verworven en bestaat er nu zelfs een Belgisch kampioenschap.


Het spel wordt gespeeld door twee teams op een rechthoekig veld. Aan elke kant van het veld staat een team met elk 10 houten balken(15x7x7cm), kubbs genoemd en 1 ‘Konings’-Kubb in het midden van het veld. Het doel is om de kubbs van de tegenstander omver te gooien met behulp van werpstokken. Als alle ‘kubbs’ van de tegenstander zijn omvergegooid wordt het spel beëindigd door het omvergooien van de ‘Konings’-Kubb in het midden!
Het spel wordt uiteraard vergezeld van een handleiding en draagzak.

 

 

 

Kubb-toernooi?

We helpen jou met onze ervaring en ruim aanbod aan materialen graag voor een echt kubb-kampioenschap. Waar kunnen we mee helpen?

-Goedkoop groot aantal kubb-spelen

-Statafels

-Buitenboxen

-Randanimatie (springkasteel, reuze darts, ...)

-Tenten

-...

Afhaling te Antwerpen

ons kubb-spel is aan afhaalprijs op te halen in ons magazijn in de Villermontstraat, Kontich. aan de prijs van 1 dag wordt het reuzespel op donderdagavond tussen 18 en 19u30 opgehaald en weer teruggebracht op maandag tussen 18u en 19u30.

 

 

 

 

Prijs

5euro per dag afhaalprijs

2de dag huren aan 50% korting

Ideaal om te huren bij een springkasteel !

 

 

 

 

 

levering en plaatsing

Bij huur springkasteel wordt het kubb spel gratis mee geleverd en geplaatst (Klik hier voor de lijst van gemeenten voor gratis levering van springkasteel)

 

 
 

voor vragen of reservatie help ik je graag verder met behulp van dit contactformulier

facebook eventa rent huren springkasteel

Reservatie- en contactformulier

A webform by Podio - click here to get yours