Een Job als Springkasteelleverancier iets voor jou?

Eventa Rent is een jong bedrijf uit Antwerpen dat gefascineerd is om elk feest dat tikkeltje extra te bezorgen. Daarom zijn we steeds op zoek naar medewerkers om ons voornamelijk in de weekend te helpen om onze fel gewaardeerde klanten de beste service te bieden!

                                     Word jij onze nieuwe collega?

                                     Word jij onze nieuwe collega?

Ben je
-+18 ?
-In het bezit van een rijbewijs (ervaring met bestelwagens een pluspunt, geen must)
-loyaal, flexibel en heb je zin voor initiatief?
-geïnteresseerd om soms lange dagen te werken?
-tuk op een vriendelijke babbel met klanten?

Dan is de job van SPRINGKASTEELLEVERANCIER bij Eventa Rent misschien wel iets voor jou?

Wie zijn we?

Eventa Rent is een verhuurbedrijf van feestmateriaal gelegen in Aartselaar (vlakbij A12 en 7 minuten van E19) en wil met een gevarieerd aanbod en een uitstekende service een fantastische huurervaring bezorgen aan talloze kindjes, ouders en eventorganisatoren.
Je komt in een bedrijf terecht waar respect voor elkaar, de klant en het materiaal centraal staat. Met een jonge zaakvoerder aan het roer is ambitie en vooral veel werkplezier nooit veraf... .
Leer ons alvast beter kennen via deze link

logo geknipt.PNG

Wat houdt werken bij Eventa Rent in?

Het werk zelf zal voornamelijk bestaan uit het inladen, leveren, plaatsen en 's avonds weer ophalen van springkastelen, attracties, foodmogelijkheden en skytubes. We zorgen uiteraard dat elke nieuwe medewerker de mogelijkheid krijgt om ervaring op te bouwen en de kneepjes van het vak te leren.

Bezorg ons bij interesse zeker en vast je motivatie via info@eventarent.be of bel ons op 0484/29.55.10. Dan nemen we zeker contact op om de mogelijkheden te bekijken!

Tomas van Eventa Rent